İşcan Avşar, Eskişehirspor'un Scout Ekibine Katıldı - Son Dakika
Spor

İşcan Avşar, Eskişehirspor'un Scout Ekibine Katıldı

İşcan Avşar, Eskişehirspor\'un Scout Ekibine Katıldı

Yalova’nın başarılı teknik adamlarından İşcan Avşar, Spor Toto Süper Lig ekibi Eskişehirspor’un Marmara Bölgesi Futbolcu İzleme ve Scout görevine getirildi.

12.09.2014 15:27

Yalova'nın başarılı teknik adamlarından İşcan Avşar, Spor Toto Süper Lig ekibi Eskişehirspor'un Marmara Bölgesi Futbolcu İzleme ve Scout görevine getirildi.

Yıldız Futbol Eğitim Merkezi Yalova Sorumluluğu görevini de yürüten Avşar, Yalova'daki genç kabiliyetleri Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursaspor'a tavsiye eden isim olarak da biliniyor. Yapılan tekliften ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirten İşcan Avşar, ilk iş olarak Spor Toto 3. Ligi'nde Derince ile Maltepespor takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı izleyerek burada hazırlayacağı raporu Eskişehir yönetimine sunacak.

Eskişehir'in teklifini kabul eden tecrübeli teknik adam, "Eskişehirspor Marmara Bölgesi Futbolcu İzleme ve Scout Sorumluluğu'nu bana layık gören Eskişehirspor camiasına çok teşekkür ediyorum. Kendilerinin bana yapmış oldukları teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Eskişehirspor'un yanı sıra birkaç kulüp daha bu tür teklifte bulunmuştu, ama ben Eskişehir temsilcisi ile çalışma kararı aldım. İlk görev olarak da hafta sonu 3. Lig'de Derince ile Maltepespor takımları arasında oynanacak mücadeleyi izleyeceğim. Burada rapor edeceğim isim ya da isimleri Eskişehirspor'a sunacağım. Daha evvel Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'un yanı sıra birçok kulübe futbolcu tavsiye ediyordum. Artık Eskişehirspor için bu görevi üstleneceğim" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İşcan Avşar, Eskişehirspor'un Scout Ekibine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement