İşkur Başvuruları Başladı - Son Dakika
Yerel

İşkur Başvuruları Başladı

İşkur Başvuruları Başladı

Adıyaman İşkur İl Müdürlüğü tarafından Gölbaşı Belediyesi ve Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne alınacak 8 aylık geçici işçi için müracaatlar alınmaya başladı.

23.09.2014 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman İşkur İl Müdürlüğü tarafından Gölbaşı Belediyesi ve Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü'ne alınacak 8 aylık geçici işçi için müracaatlar alınmaya başladı.

Gölbaşı Belediyesi İşkur Hizmet Noktasında İşkur yetkilisi İş ve Meslek Danışmanı Ahmet Güzelbey tarafından yapılan kayıtlarda her iki program için 2 günde başvuru sayısı 500 kişiye ulaştı. İş ve Meslek Danışmanı Ahmet Güzelbey, yaptığı açıklamada, Gölbaşı Belediyesi çevre temizliği işinde 8 ay süreyle 30, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bakım ve onarım hizmetlerinde çalıştırmak için 25 kişinin çalıştırılacağını kaydetti.

Toplamda 55 kişinin İşkur İl Müdürlüğü tarafından istihdam edileceği aktaran Güzelbey, başvuruların www.işkur.gov.tr adresinden bireysel olarak ya da İşkur hizmet noktalarına gelerek de yapılacağını söyledi.

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında son başvuru tarihinin 29 Eylül olduğu, başvuru sonucu çalışacak kişilerin 1-2-3 Ekim tarihlerinde noter huzurunda yapılacak kura ile belirleneceği öğrenildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşkur Başvuruları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement