İsmail Kartal: 10 Yıllık Bir Sistem Var... - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal: 10 Yıllık Bir Sistem Var...

İsmail Kartal: 10 Yıllık Bir Sistem Var...

Fenerbahçe'nin yeni teknik patronu, Olympiakos karşısında alınan galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

17.08.2014 00:46

Fenerbahçe'nin başındaki ilk maçına çıkan İsmail Kartal, 2-1'lik galibiyetle sona eren Olympiakos maçı sonrası yaptığı açıklamalarda zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'yi çalıştırmanın hep hayâlinde olduğunu belirten Kartal, "Yıllardır çalışıyorum yardımcı antrenör olarak. Bu kadar uzun yıllar futbolun içinde olan biri olarak çok sabrettim, kendimi geliştirdim, çok çalıştım. Sonunda Allah bana nasip etti. Fenerbahçe futbolcusu olarak hayalim buydu, bundan sonraki amacım Fenerbahçe’ye, aileme aklım ve bilgim yettiğince yardımcı olmak. Uzun bir süre boyunca Türk futboluna hizmet etmek istiyorum." dedi.

"BU TİP MAÇLARI KAZANMAMIZ GEREKİYOR"

Takımın son hazırlık maçlarını kazanamamasına değinen Kartal, şöyle devam etti: "Hedefimiz Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı ve lig. Bu iki maç öncesi moral motivasyon açısında bu maçları kazanmamız gerekiyor. Bir haftadır yaptığımız teknik taktik çalışmalar da buna yönelikti."

Olympiakos karşısında zaman zaman görmek istediği futbolu gördüğünü de belirten Kartal, "Bu hemen oldu bitti ile olmaz. Bunlar zamanla yerine oturacak taşlar. Oyuncularımız hepsi karakterli oyuncular. Çok iyi çalışarak, kenetlenerek, analizler doğrultusunda dersimize çalışarak Roma maçına gideceğiz. Bu maça da hafta başında beri sanki lig maçına çıkıyormuşuz gibi düşündük." ifadelerini kullandı.

"CİDDİ DEĞİŞİKLİKLER DÜŞÜNMÜYORUM"

Kartal, kadro ve sistemde ciddi değişiklikler düşünmediğini de sözlerine ekleyerek, "Fenerbahçe’nin 10 yıldır oynadığı bir sistem var. Onun dışında bir iki taş belki yerinden oynar." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor İsmail Kartal: 10 Yıllık Bir Sistem Var... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement