İsmail Kartal: Webo'yu Kullana Kullana Bugünlere Getirdik - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal: Webo'yu Kullana Kullana Bugünlere Getirdik

İsmail Kartal: Webo\'yu Kullana Kullana Bugünlere Getirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor maçından sonra "Webo kaliteli, tecrübeli ve golcü bir oyuncu. Onu hep sakladık çünkü çok genç değil." dedi.

20.04.2015 22:53  Güncelleme: 23:00

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Bursa galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal maç sonu şunları söyledi:

"KAZANIRSAK LİDER OLACAĞIMIZI BİLİYORDUK"

"Öncelikle sağlık ekibimize teşekkür ediyorum. Sakat futbolcularımızı bu maça yetiştirdiler. Kazanırsak lider olacağımızı biliyorduk. Buna göre hazırlandık. İlk yarı her iki takım da pozisyonlara girdi ama golü bulamadı."

"TAKTİK DEĞİŞİKLİK İŞE YARADI"

"İkinci yarı taktik değişkliğimiz vardı. Bu işe yaradı. İlk yarı Bursaspor'a verdiğimiz pozisyonları vermedik.Taraftarımıza da bize destekleri için teşekkür ediyoruz. 3 takım da şampiyonluk yarışında... Biz de sorunsuz biçimde yolumuza devam etmek istiyoruz. Seyircimizin desteğine rağmen çok da açılmadık. Kompakt oynamasaydık bu maçı kazanamazdık. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

"WEBO'YU OYNATA OYNATA..."

"Webo kaliteli, tecrübeli ve golcü bir oyuncu... Onu hep sakladık. Çünkü çok da genç bir oyuncu değil. Onu hep koruduk. Onu kullana kullana bugünlere getirdik."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İsmail Kartal: Webo'yu Kullana Kullana Bugünlere Getirdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • H.K.TRABZON: VEBOYU KULLANA KULLANA BU HALE GETİRDİK DERKEN. . . . . ŞİKE CEO NUZ VEEBOMU OLUYOR 2 15 Yanıtla
  • ANLARSINYA: ŞİKE CEO SU DEGİL ŞİKE. , , , , CEO SU 2 9 Yanıtla

Advertisement