Isparta'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Verildi - Son Dakika
Yerel

Isparta'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Verildi

Isparta Valiliği tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

22.07.2014 13:20  Güncelleme: 13:17

Isparta Valiliği tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Öğretmenevi Yazlık Bahçe'de düzenlenen programa Vali Vahdettin Özkan, eşi Dr. Ruhan Özkan, Isparta Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, vali yardımcıları, daire müdürleri ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Vali Vahdetin Özkan, itfar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada, "Bugün mesai arkadaşlarımızla ailelerimizle böyle bir havayı teneffüs etmekten memnuniyet duyuyoruz. Gerçekten ailelerimizle birlikte olmak bizim için gurur kaynağı. Ailelerimiz bize bırakılmış en kutsal emanet. Bu kutsal emaneti millet olarak birlik beraberlik içinde en iyi şekilde muhafaza etmek, buna derin teveccüh göstermek zaten milletimizin geleneğinde var. Aynı şekilde tüm kamu kurum ve kuruluşlarının şehit ailelerimizin, yakınlarının gazilerimizin hizmetinde olduklarını ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Devletin ve hükümetin kurumsal düzeyde ailelere yönelik değişik çalışmalar yapıldığını belirten Vali Özkan, "Esas olan maneviyat. Manevi atmosfer. Ramazan'ın atmosferinde bizleri şereflendirdiniz. Sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Isparta'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Verildi - Son Dakika


Advertisement