Israil Askerlerinin Öldürdüğü Filistinlinin Yargılanması - Son Dakika
Güncel

Israil Askerlerinin Öldürdüğü Filistinlinin Yargılanması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Pankartlar ve dövizler taşıyan göstericiler İslami Cihad sözcüsü Davud Şihab'ın konuşması Hamas yetkililerinden İsmail Rıdvan'ın konuşması Gazze'de çok sayıda Filistinli, İsrail askerlerinin Ramallah kentine yaptığı baskında öldürdüğü Basil el-Arac'ın yargılanmasını protesto...

13.03.2017 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Pankartlar ve dövizler taşıyan göstericiler

İslami Cihad sözcüsü Davud Şihab'ın konuşması

Hamas yetkililerinden İsmail Rıdvan'ın konuşması Gazze'de çok sayıda Filistinli, İsrail askerlerinin Ramallah kentine yaptığı baskında öldürdüğü Basil el-Arac'ın yargılanmasını protesto için Batı Şeria'da düzenlenen gösterilere Filistin emniyetinin müdahalesini kınadı.

İslami Cihad Hareketi'nin çağrısıyla bir araya gelen göstericiler, üzerinde "Şehidin yargılanması tarihin bağışlamayacağı bir suçtur" ve "Göstericilerle gazetecilere saldırılmasını kınıyoruz" yazılı dövizler taşıdı.

Gösteride konuşan İslami Cihad sözcüsü Davud Şihab, Arac'ın yargılanması ve babası ile göstericilere saldırılmasının "bileşik suç ve ahlaki bir bozulma" olduğunu söyledi. Şihab, Filistin güvenlik güçlerinin, kadınlara müdahale etmesini de kınadı.

Hamas yetkililerinden İsmail Rıdvan da, "Yaşananlar, menfur bir suçtur ve müdahale emrini verenlerle bunu uygulayanların hesap vermesi gerekir." dedi.

Israil Askerlerinin Öldürdüğü Filistinlinin Yargılanması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Israil Askerlerinin Öldürdüğü Filistinlinin Yargılanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement