İsrail'in Filistinlilere Yönelik Gözaltıları - Son Dakika
Politika

İsrail'in Filistinlilere Yönelik Gözaltıları

İsrail\'in Filistinlilere Yönelik Gözaltıları

İsrail ordusu, Tulkerm kentinde 2 Filistinliyi daha gözaltına aldı Batı Şeria'da son 24 saatte gözaltına alınanların sayısı 23'e yükseldi.

02.09.2014 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail ordusunun, Batı Şeria'nın çeşitli kentlerinde düzenlediği baskınlarda bugün gözaltına aldığı Filistinlilerin sayısının 23'e yükseldiği bildirildi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, İsrail askerleri, Tulkerm kentinde 2 Filistinliyi iş yerlerinde gözaltına aldı. Bu esnada olaya tepki gösteren Filistinli gençlerle İsrail askerleri arasında gerginlik yaşandı. İsrail askerlerinin Filistinlilere gaz bombası ve plastik mermiyle müdahale etmesi sonucu yaralananların olduğu kaydedildi. Olayda ses bombası elinde patlayan bir İsrail askerinin de yaralandığı ifade edildi.

İsrail askerleri, sabah saatlerinde de Batı Şeria'nın Cenin kentinde 19, Beytullahim ve El-Emari mülteci kampında da 2 kişiyi gözaltına almıştı.

İsrail'den gözaltılara ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

İsrail ordusu, Batı Şeria'nın çeşitli kentlerinde sık sık baskınlar düzenleyerek, "arandıkları" gerekçesiyle Filistinlinlileri gözaltına alıyor. - Cenin

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İsrail'in Filistinlilere Yönelik Gözaltıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement