İsrail Ordusu, Öldürülen Asker Sayısını Açıkladı - Son Dakika
Güncel

İsrail Ordusu, Öldürülen Asker Sayısını Açıkladı

İsrail ordusu, Gazze'ye yönelik saldırılarının başladığı tarihten bu yana 43 askerinin öldüğünü bildirdi.

27.07.2014 09:47  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İsrail'in orta kesimdeki Gan Yavne kentine "düzenlenen bir saldırıda" uzman çavuş Barak Refael Degorker'ın (27) öldüğü, 1 askerin ise hafif yaralandığı belirtildi. Açıklamada, Gazze'ye yönelik saldırılarının başlamasından bu yana 43 İsrail askerinin öldüğü kaydedildi.

HAMAS: 80'DEN FAZLA İSRAİL ASKERİNİ ÖLDÜRDÜK

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ise saldırılarda 80'den fazla İsrail askerini öldürdüklerini, 300'den fazla askerin de yaralandığını ifade ediyor. İsrail, yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze'ye, 7 Temmuz'da "Koruyucu Hat" adı altında havadan, 17 Temmuz Perşembe akşamı da karadan saldırıya geçmişti.

EN AZ BİN FİLİSTİNLİ YAŞAMINI YİTİRDİ

İsrail saldırılarında şu ana kadar, çoğu sivil en az bin 49 Filistinli hayatını kaybetti, 6 bin civarında kişi yaralandı.

İsrail Ordusu, Öldürülen Asker Sayısını Açıkladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail Ordusu, Öldürülen Asker Sayısını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • ıuyy: yahudi gebertmek özel bir zevktir 25 7 Yanıtla
    FİKİRÜRETELİM: O ZAMAN SENİN DE YAHUDİ OLMAN GEREKİYOR. ÇÜNKÜ ÖLDÜRMEK YOK ETMEK YAHUDİLERİN İŞİ. 0 0
  • ÜRKLERİN SELAMINA BİLE İHTİYACIMIZ YOK. .: BİZ KÜRTLER ANLI ŞANLI ARİ IRKINDANIZ. . FARSLARLA FRANSIZLARLA ALMANLARLA AKRABAYIZ. . . KISKANANLAR ÇATLASIN. . . BÜTÜN DÜNYA KÜRTLERE HAYRAN ŞU ANDA. . TÜRKLERİN SELAMINA BİLE İHTİYACIMIZ YOK. . TÜRK KÜRT KARDEŞ DİYE BOŞUNA AVUNMAYIN. . YAKINDA ÇOK ZENGİN OLACAĞIZ. 8 24 Yanıtla
    YILMAZ: valla bir abimiz var ağrılı kürtler ve Yahudilerin kökü birdir der öyle cahil birisi değil kürtler Müslüman Yahudiler kafir olarak ayrılmışlar traktör tekeri kaşınlamı almanlara benziyon pala bıyıklamı fransıza benziyon 0 0 arı ırktanız.: anlı şanlı ari ırkından olmak bambaşka bir duygu. adamın aşk macera ve heyecan duygularını kabartıyor. 0 0 türkten selam var: hadi iyisiniz üstünüzden yedi düvel geçmiş akraba olmanız için 0 0 FİKİRÜRETELİM: BUYURUN BİR BUDALA DAHA. YAHU ARİ IRK DEDİĞİN PAKİSTAN DA BULUNAN ARİANSLARDIR. SENİN HİÇ KAŞIN GÖZÜN TİPİN BENZİYORMU ALMANA FRANSIZA. BUKDAR DA OLMAZ SİZ SIYIRMIŞSINIZ. SİZİN GİBİLERE ARTIK SÖZ YOK GÜLÜP GEÇİYORUZ. HAAAAA ŞUNUDA SÖYLEMEDEN EDEMEYECEĞİM SENİN GİBİLER YEDİKLERİ KABA. . . :D 0 0
  • hakkan: en iyi Yahudi ölü yahudidir 20 5 Yanıtla
  • MUSTAFA: ey israil filistine çok acılar yaşattınız. ALLAH SİZLERE DE MİSLİSİ İLE YAŞATSIN AYNI ACILARI 20 2 Yanıtla
  • MEMUR TEOMAN: ALLAH BU SAYIYI ARTIRSIN, ZULÜMLERİNİZ KARŞILIKSIZ KALMASIN. . 19 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement