İsrail'in Gazze'ye Saldırısı - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Saldırısı

İsrail\'in Gazze\'ye Saldırısı

Kamu Sen Aydın Temsilcisi Devli: "İsrail'in Gazze'ye başlattığı kara harekatına ve yaşattığı vahşete seyirci kalınması, "İnsanım" diyen hiç kimsenin kabullenemeyeceği bir suç ortaklığıdır"

19.07.2014 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu-Sen Aydın İl Temsilcisi Rıdvan Naci Devli, " İsrail'in Gazze'ye başlattığı kara harekatına ve yaşattığı vahşete seyirci kalınması, "İnsanım" diyen hiç kimsenin kabullenemeyeceği bir suç ortaklığıdır" dedi.

Devli, yaptığı açıklamada, son derece tehlikeli ve acı bir süreçten geçildiğini, oluk oluk müslüman kanının döküldüğünü dile getirdi.

Gazze'de çocuk, kadın, genç, yaşlı, silahsız demeden yerleşim yerlerinin bombalanarak adeta İsrail'in devlet terörü uyguladığını vurgulayan Devli, şunları kaydetti:

"Burada yalnızca masum insanlara değil insanlığa kurşun sıkılmakta, insanlık katledilmektedir. İsrail'in Gazze'ye başlattığı kara harekatına ve yaşattığı vahşete seyirci kalınması, "İnsanım" diyen hiç kimsenin kabullenemeyeceği bir suç ortaklığıdır. Dünya devletlerinin yaşanan vahşet karşısındaki sessizliği, bu katliamı destekledikleri anlamına mı gelmektedir? İsrail günlerdir çocuk, yaşlı, genç demeden, gözünü kırpmadan insanlık suçu işlemekte, dünya devletleri ise bu katliama gözlerini kapatmaktadır.

Dünyanın neresinde olursa olsun bir müslümanın canı yandığında aynı acıyı hissetmeyen ve harekete geçmeyen toplumun, bir başka bölgede yaşanan acıyı dindirmesi mümkün değildir. Bu vesile ile dünyanın dört bir yanında vahşete ve katliamlara kurban gidenlere Allah'tan rahmet, yaralı müslüman kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement