İstanbul Atatürk Fen Lisesi Mezunları Buluştu - Son Dakika
Güncel

İstanbul Atatürk Fen Lisesi Mezunları Buluştu

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin mezun, öğrenci ve öğretmenleri, İstanbul Atatürk Fen Liseliler Derneği (İAFED) tarafından bu yıl 3. kez gerçekleştirilen organizasyon kapsamında bir araya geldi.

04.10.2015 17:32

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin mezun, öğrenci ve öğretmenleri, İstanbul Atatürk Fen Liseliler Derneği (İAFED) tarafından bu yıl 3. kez gerçekleştirilen organizasyon kapsamında bir araya geldi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan İstanbul Atatürk Fen Lisesi Müdürü Muzaffer Güneş, okula geçmişte katkı veren herkese teşekkür ettiğini belirterek, İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin bir marka olduğunu ifade etti.

Okullarının 3 bine yakın mezunu bulunduğunu dile getiren Güneş, İAFED'in sadece mezunlarının değil okula gönülden bağlı olan herkesin dahil olabileceği bir organizasyon olduğuna dikkati çekti.

Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle eğlence kısmının iptal edildiği organizasyonda, davetlilere okul bahçesinde sucuk ekmek ikram edildi.

Etkinlikte daha sonra, 1985 yılından bu yana 30 dönem mezun veren okulun bahçesine, mezunlar, öğrenciler ve öğretmenler tarafından her dönemi temsilen birer çam fidanı dikildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Atatürk Fen Lisesi Mezunları Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement