İstanbul Başakşehir Evinde Puan Kaybetti - Son Dakika
Spor

İstanbul Başakşehir Evinde Puan Kaybetti

Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta mücadelesinde İstanbul Başakşehir, evinde Mersin İdmanyurdu ile 2-2 beraber kaldı.

24.01.2015 16:25

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde İstanbul Başakşehir, evinde Mersin İdmanyurdu ile 2-2 beraber kaldı. Maç sonunda teknik direktörler değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Mersin İdmanyurdu'nun bireysel baskı yapan, duran toplarda etkili olan bir takım olduğunu belirterek, "Bunun karşılığında orta saha bek tarafından da boşluk veren bir takımdı. Oyun planımız düşen topları alıp doğru organizasyon geliştirmekti. Oyunun başında gol yemek, tekrar bir geri dönüş önemliydi. Oyuna tekrar döndük ve bireysel anlamda çok kötü bir gol yedik. 2-2'den sonra da kazanabilirdik. Bizim açımızdan doğru ve oyunun gerçeklerini oynamaya çalıştık. Her türlü hücum organizasyonunu denedik. İki kere mağlup duruma düşüp geri dönmek önemliydi. Rakip takımı da tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise güzel bir maç olduğunu ifade ederek, "Biz 1-0 öne geçtiğimizde avantajımızı kullanamadık. Orta saha iyi organize olamadık. Biraz daha dikkatli olsaydık, ileridekiler biraz daha top tutabilseydi ilk yarıda bile gol bulabilirdik. Oynadığımız takım çok iyi takım. İlk yarı içeriye girdiğimizde hataları söyledik ve konuştuğumuz şeylerden gol yedik. Ama oyundan kopmadık. Mükemmel bir maç oldu. Bizim eksiklerimizin olması da büyük bir dezavantajdı. Lig çok uzun bir maraton. Deplasmanda alınan bir puan iyi. Önemli olan bu istikrarı korumak" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İstanbul Başakşehir Evinde Puan Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement