İstanbul Başakşehir, Bir Üst Tura Yükseldi - Son Dakika
Spor

İstanbul Başakşehir, Bir Üst Tura Yükseldi

İstanbul Başakşehir, Bir Üst Tura Yükseldi

İstanbul Başakşehir kendi evinde Tokatspor'u 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

25.09.2014 23:51  Güncelleme: 00:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kupası 2. tur maçında Spor Toto Süper Lig temsilcisi İstanbul Başakşehir kendi evinde Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'u 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Maçın ardından düzenlenen basın açıklaması yapan İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyundan son derece memnun olduğunu belirterek, "Mücadelesi yüksek tempolu ve saygı duyulması gereken bir takıma karşı oynadık. Oyundan son derece memnunum. Rakibe bir tek kafa topu dışında fazla pozisyon vermedik. Böyle maçlarda ilk golü bulduktan sonra ikiyi bulmak bizi rahatlatacaktır. 5-6 net pozisyona girdik; fakat bunları değerlendiremedik. Rakibe saygı gösterdik. İlk turda böyle maçlar sıkıntılıdır. Bütün takımlarımız bu sıkıntıyı yaşıyor. Bu senede takımlarımız bunu yaşamaya devam ediyor. Ulaşılabilir hedefimiz ilk etapta gruplara kalmaktı. Umarım bir sonraki turdan sonra bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

Hem rakip takımı hem de oyuncularını tebrik eden Avcı, "Oyuncularımızın oyun performansından, genel olarak da ligde bize olumlu yansıması ve kupada nasıl devam edebileceğimizi bize göstermesi açısından önemli bir test oldu" diye konuştu.

TOKATSPOR CEPHESİ

Tokatspor Yardımcı Antrenörü Murat Altun ise Süper Lig takımıyla oynadıklarını ifade ederek, "Oyun genelinde 2. bölgede çoğalmayı düşündük. Maçın başlangıcında 3. bölgede pozisyon üretmeyi düşünüyorduk. Yediğimiz talihsiz bir gol var. 2. yarıda daha fazla direnç gösterdik. Pozisyonlar üretmeye çalıştık. 2. yarı 2 tane net pozisyonumuz var. Skoru eşitleyebilseydik maç daha farklı olurdu. Baktığınızda Tokatspor Türkiye Kupası'nda başarılı bir takım. Anadolu kulüpleri için Türkiye Kupası önemli. İstanbul'da bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İstanbul Başakşehir, Bir Üst Tura Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement