İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Esin Hacıalioğlu, 12 Eylül'de Alemdağ-Üsküdar hattında şort giymiş bir kadına yapılan saldırıyı hatırlatarak, İETT şoförlerinin acil ve adli vakalarda neler yapacakları konusunda nasıl bir eğitimden geçtiklerine ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne soru önergesi sundu.

20.09.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Esin Hacıalioğlu, 12 Eylül'de Alemdağ- Üsküdar hattında şort giymiş bir kadına yapılan saldırıyı hatırlatarak, İETT şoförlerinin acil ve adli vakalarda neler yapacakları konusunda nasıl bir eğitimden geçtiklerine ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne soru önergesi sundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısı, belediyenin Saraçhane'deki binasında yapıldı.

Esin Hacıalioğlu, 12 Eylül'de Alemdağ-Üsküdar hattında şort giymiş bir kadına yapılan saldırının toplumun her kesiminde nefretle karşılandığını belirterek, Meclis Başkanlığına konuya ilişkin bir soru önergesi sundu.

Önergede şunlar kaydedildi:

"İBB olarak canımızı, malımızı, namusumuzu emanet ettiğimiz İETT şoförlerimiz, acil ve adli vakalarda neler yapacakları konusunda nasıl bir eğitimden geçmişlerdir? Yaşanan acil ve adli vakada otobüs şoförü üst birimlerini bilgilendirmiş midir? Eğer üst birimlerini bilgilendirdi ise kendisi ve olayla ilgili nasıl bir çalışma yapılmıştır?"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement