İstanbul Üniversitesi'ne FETÖ Operasyonu! 87 Gözaltı Kararı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Üniversitesi'ne FETÖ Operasyonu! 87 Gözaltı Kararı

İstanbul Üniversitesi'nde FETÖ'ye yönelik operasyon başlatıldı. Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı'nın da aralarında olduğu 87 kişi hakkında gözaltı kararı var.

09.12.2016 07:42  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Üniversitesi'ne yönelik 12 ayrı ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu düzenlendi. Aralarında Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı'nın da bulunduğu, Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent 87 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. Haklarında gözaltı kararı bulunan 87 kişiden 51'i yakalandı.

12 İLDE 100 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Üniversitesi'nde FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturma başlattı. Polis, İstanbul ve 12 ayrı ilde sabahın erken saatlerinde 100 ayrı adrese 87 zanlının yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenledi. Listedeki 87 kişiden 51'i gözaltına alındı.

ARALARINDA SİYASİ PARTİ LİDERİ DE VAR

Gözaltı listesinde Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, İstanbul Üniversitesi'nde görevli profesör, doçent ve yardımcı doçentlerin de olduğu öğrenildi.

HASTANEDE YATAN KARSLI GÖZALTINA ALINMAYACAK

İs­tan­bul Üni­ver­si­te­si Hu­kuk Fa­kül­te­si Öğ­re­tim üye­si olan Karslı'ya karaciğer nakli yapıldığı, bu yüzden hastanede bulunan Karslı için gözaltı işlemi uygulanmayacağı belirtildi.

İstanbul Üniversitesi\'ne FETÖ Operasyonu! 87 Gözaltı Kararı

Son Dakika Güncel İstanbul Üniversitesi'ne FETÖ Operasyonu! 87 Gözaltı Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement