İşte Fernando Muslera'nın Sırrı - Son Dakika
Spor

İşte Fernando Muslera'nın Sırrı

İşte Fernando Muslera\'nın Sırrı

Bursaspor maçında Galatasaray'ı ipten alan Uruguaylı eldiven Muslera'nın antrenmanlar sırasında fark yaratmasının ve performansının altında yatan unsurlar belli oldu.

03.02.2015 07:52

Türk Telekom Arena’daki müthiş kapışmada Bursaspor’dan 1 puanı kurtaran Galatasaray, kaleci Fernando Muslera’ya duacı. Bursaspor karşısında deyim yerindeyse hezimeti önleyen Uruguaylı file bekçisi, yaptığı kritik kurtarışlarla bu takımın en değerli oyuncusu olduğunu ortaya koydu.

Peki Muslera’nın son haftalardaki bu yükselişi nereden kaynaklanıyor? Florya Metin Oktay Tesisleri’nde biri Claudio Taffarel, diğeri de Fadıl Koşutan olmak üzere iki kaleci antrenörüyle birden çalışan Fernando Muslera, bu idmanlardan büyük verim sağlıyor. İki kaleci antrenörüyle çalışmanın faydaları ise şöyle sıralanıyor:

1-Yüzde 100'le çalışıyor

Kaleci antrenmanlarındaki fizik ve çabukluk çalışmalarında süre çok önemlidir. Her türlü çalışmada iki antrenörün aynı anda bulunması, Muslera’nın antrenman boyunca yüzde 100 çalışmasını sağlıyor. Böylelikle antrenmanın hiçbir anı boş geçmiyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İşte Fernando Muslera'nın Sırrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement