İstiklal Caddesi Yakınında 5 Katlı Bina Çöktü! - Son Dakika
Güncel

İstiklal Caddesi Yakınında 5 Katlı Bina Çöktü!

İstiklal Caddesi Yakınında 5 Katlı Bina Çöktü!

İstanbul'da, İstiklal Caddesi yakınında 5 katlı bina büyük bir gürültüyle çöktü. Vali Vasip Şahin, "İlk aldığımız bilgilere göre içeride herhangi kimse yok" dedi.

12.02.2016 14:26  Güncelleme: 15:44

Beyoğlu'ndaki Kurabiye Sokak'ta bulunan 5 katlı bina büyük bir gürültüyle çöktü. Olay yerinde itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin çalışması devam ediyor. Olay yerine Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan ile birlikte gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İlk aldığımız bilgilere göre içeride herhangi bir kimse yok" dedi.

YAĞMURLA BİRLİKTE 'ÇATIRDAMAYA' BAŞLADI

Tarlabaşı Bulvarı yakınındaki Kurabiye Sokak'ta bulunan 14 numaralı 5 katlı bina sağnak yağış başladığında görgü tanıklarının ifadesine göre ses 'çatırdamaya' başladı.


BİNANIN ZEMİN KATINDA OTURANLAR DIŞARI FIRLADI

Binanın zemin katındaki Köfteci Hüseyin'de ve yan binanın giriş katındaki Kallavi Restoran'da oturanlar hemen dışarı çıktı.

15 DAKİKA İÇİNDE ÇÖKTÜ

İçerden çıkanlar sesin nereden geldiği anlamaya çalışılırken yaklaşık 15 dakika içinde saat 14.30 sıralarında bina arka tarafında bulunan otoparka doğru çöktü. 16 numarada bulunan bitişik bina ise hasar aldı.


Bir süredir tadilatın devam ettiği binanın 1. katında da pansiyon bulunduğu öğrenildi.

İTFAİYE VE BELEDİYE EKİPLERİNİN ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Olay yerine itfaiye, polis, sağlık ve belediye ekipleri sevk edildi. Polis şerit çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ve belediye ekiplerinin çalışması devam ediyor. Sağlık ekipleri her ihtimale karşı hazır bekletiliyor.

Beyoğlu'nda bulunan Kurabiye Sokak'ta 5 katlı bir bina çöktü. İlk belirlemelere göre, ölü ya da yaralının olmadığı belirtildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

GÖRGÜ TANIĞI: İNSANLARA BAĞIRDIK, BİNA BOŞALDIKTAN SONRA ÇÖKME OLDU

Olay yerindeki bir görgü tanığı da "Binadan sesler gelince kapının önündeki insanlara bağırdık. Bina boşaltıldıktan sonra çökme oldu." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstiklal Caddesi Yakınında 5 Katlı Bina Çöktü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Antalyalı: İnşaallah kimsenin burnu kanamadan kurtulurlar 18 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AK PARTİ TÜRKİYE Yİ TEMİZLEMEYE KARARLI YAPMIŞ OLDUKLARI BAŞARILI ÇALIŞMALARI SAYESİNDE BÜTÜN TÜRKİYE Yİ TOPYEKÜN ŞEHİT ETMEYE KARARLILAR BAŞKANLIĞIN HİLAFETİN SİYONİZMİN EMPERYALİZMİN İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN KÖLELİK DÜZENİNİN AYAK SESLERİ CUMHURİYET DEMOKRASİ LAİK DÜZEN DEVLET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ CUMHURİYET TARİHİNDE KARŞILAŞMADIĞI BİR İHANET SÜRECİ İLE KARŞI KARŞIYA GELMİŞTİR ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI BİTİRMEK ADINA ELLERİNDEN NE GELİYORSA YAPMAK İÇİN BİAT EDEREK YEMİN İÇMİŞLERDİR... 7 4 Yanıtla
  • Hasan SELÇUK: Ölen var ise ve de Türk ise Allah rahmet eylesin. 0 7 Yanıtla
  • Hansel: AKEPELİ BİR MÜTAAHİT SUCUDUR 6 1 Yanıtla
  • 4 : Çok şükür ölü yok geçmiş olsun 4 0 Yanıtla
  • best: Çok yakinindayim sokak islek bi sokak.insallah enkaz altinda kimse yoktur. 3 0 Yanıtla
  • öz vanli : bu haber vanda olsa herkes ohh olsun der.enkaz altinda kalam varsa ve turk ise yazann sahiss allah belani versinn 2 1 Yanıtla
  • halil: Tarlabasi komple yikilmali yerine katlı otopark üstü avm olursa çok iyi olur 2 0 Yanıtla
  • aygul karamese: Yaralı ölü yokmuş ne yalancı bir habersin ölü olduğunu gözüyle görenler var ama bu haberde yok diyor insanlara verilen değere bak 1 0 Yanıtla
  • hayser : yazıklar olsun sana Menfuriyet 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement