İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü - Son Dakika
Yerel

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Eruh ilçesinde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü kutlandı Eruh Atatürk İlk Okulu'nca Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Murtaza Dayanç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adnan Abdulvehidoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, İlçe Emniyet Amiri Levent Oflas, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

12.03.2015 17:08

Eruh ilçesinde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü kutlandı

Eruh Atatürk İlk Okulu'nca Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Murtaza Dayanç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adnan Abdulvehidoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, İlçe Emniyet Amiri Levent Oflas, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başlayan programda, Sınıf Öğretmeni Asker Arık'ın günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler Mehmet Akif Ersoy'un şiir kitabı Safahat'tan şiirler okudu.

Programda, milli mücadele yılları ve İstiklal Marşı'nın anlatıldığı belgesel film ile Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı.

Etkinlik, kompozisyon, şiir ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere verilen ödüllerin ardından sonlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement