İstinat Duvarı Çöktü, Araç Yolda Asılı Kaldı - Son Dakika
Güncel

İstinat Duvarı Çöktü, Araç Yolda Asılı Kaldı

İstinat Duvarı Çöktü, Araç Yolda Asılı Kaldı

Kağıthane'de bir bina inşaatının istinat duvarı çöktü. Çökme nedeniyle toprak kayması sonucu park halinde bulunan bir araç iki teker üzerinde yolda asılı kaldı.

28.09.2014 05:05  Güncelleme: 09:09

İstanbul Kağıthane Seyrantepe Mahallesi Doğan Sokak üzerinde saat 00.30 sıralarında temeli atılan bir bina inşaatının istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu meydana gelen toprak kaymasında sokak üzerinde bulunan park halindeki 34 UL 4889 plakalı otomobil iki tekeri üzerinde yolda asılı kaldı.

3 SAATTE KURATIRLDI

Gürültüyü duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, çökmenin meydana geldiği sokağı güvenlik şeridi ile kapatırken, itfaiye ekipleri aracın çukurdan aşağı yuvarlanmaması için otomobili bir ağaca bağladı.

Araç, olay yerine çağırılan vinç yardımıyla yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı. Araç sahibinin kardeşi Öner Karaağaç, 'Araç abime ait. Olay nasıl oldu bilmiyorum, komşular haber verdi. Araç park halindeydi" şeklinde konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstinat Duvarı Çöktü, Araç Yolda Asılı Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • derya onal: Cehennem gibi bir gecenin guduzunde kalan goruntuler ve tek sorumlu Müteahhit'in TEDBİRSİZLİK VE DİKKATSİZLİK SONUCU ÖLÜME SEBEBİYET VERMESİ onun yuzunden mahallemizde İkametgah eden hüseyin abimizi kaybettik ve 3 çocugu yetim kaldı şimdi vicdanı rahat bir şekilde uyuyabilecekmi acaba çok merak ediyorum. 5 0 Yanıtla
  • nevin boz: Iste boyle kazalar ınsanımızın fıtratında var derler. . . Huseyın bey panık ve heyacanla hayatını kaybeder onuda ecel derler bunlar kaderı derler 3 çoçuk yetım kalmıs bablaarının yolunu her aksam bekleyen 3 cocuk babasız kalmıs kımın umurunda kazalar olur fıtrattır dıyenlerınmı . . . yoksa vıcdanı körelmıs cuzdanlarını dusunen bunun gıbı mutehıtlerınmı? 3 0 Yanıtla

Advertisement