İtalya'da Prandelli Eleştirilmeye Devam Ediliyor - Son Dakika
Spor

İtalya'da Prandelli Eleştirilmeye Devam Ediliyor

İtalya\'da Prandelli Eleştirilmeye Devam Ediliyor

Prandelli'nin 5 yıl çalıştığı Fiorentina'nın sahibi ile onursal başkanı Della Valle, İtalyan hoca için "O, bir yer karıştığında kaçar. Kaçmak onun DNA'sında var" dedi.

11.07.2014 12:15  Güncelleme: 12:21

2014 FIFA Dünya Kupası'na erken veda eden İtalya'nın başarısızlığının sorumlularından biri görülen milli takımın eski, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, ülkesinde eleştirilmeye devam ediyor.

TÜRKİYE'YE PARA İÇİN GİTTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Büyük beklentiyle gittiği Brezilya'dan boynu bükük dönen İtalya'da, başarısızlık nedeniyle istifa eden Prandelli ve İtalya Futbol Federasyonu Başkanı (FIFC) Giancarlo Abete, ağır şekilde eleştiriliyor. Juventus Başkanı Andrea Agnelli bir süre önce, "Bu adamlar, İtalya'yı yüz üstü bırakıp gittiler" derken, "Türklerle mutlu bir evlilik yaptı. Vergisi düşük bir ülkeye gidiyor" ifadeleriyle de Prandelli'nin "Galatasaray'a para için gittiğini" iddia etmişti.

"KAÇMAK ONUN DNA'SINDA VAR"

Prandelli'ye bir eleştiri de 2005-2010 yıllarında çalıştırdığı Fiorentina'nın başkanı Diego Dalle Valle'den geldi. İtalyan basınında yer alan haberlerde Dalle Valle, 56 yaşındaki eski teknik direktörleri için "Onun kaçışıyla ilgilenmiyorum. O, bir yer karıştığında kaçar. Kaçmak onun DNA'sında var" değerlendirmesinde bulundu.

"BAZI ŞEYLER EKSİK KALDI"

Dalle Valle, "Prandelli'nin medya ile sağlam ilişkiler kurduğunu, ancak yaptıklarını gösterme zamanı geldiğinde bazı şeylerin eksik kaldığını" savundu. İtalya, Dünya Kupası finallerinde yer aldığı D Grubu'na İngiltere galibiyetiyle iyi bir başlangıç yapsa da Kosta Rika ve Uruguay yenilgileriyle gruptan çıkamamıştı. Bunun üzerine FIFC Başkanı Abete ve Prandelli görevi bırakmışlardı.

"KAÇMADIM" DEMİŞTİ

İtalyan çalıştırıcı Prandelli, Galatasaray ile sözleşme imzalarken, hakkındaki "Kaçıyor" iddialarına, "Kaçmadım" yanıtını vermişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İtalya'da Prandelli Eleştirilmeye Devam Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • özgür: bu sezon çok eglenecez anlaşılan :D 6 derbi mavın 6 sınıda fenerbahce kazanacak :) 2 gs ile 2 bjk ile 2 ts ile toplam 6 neden 6 :D :D ama önce süper kupa var onu alıcaz sonra lig başlıyor eglence baslıyor :)))) şampiyon fenerbahce. 7 13 Yanıtla
  • malatya: cincondan da kaçar. 25 agustosta manısada dıego gercek fenerli olurken Prandelli çine mi kaçar başka yere mı bılmem. sezon başlamadan kaçmazsa sezonun ilk yarısını zor görür :D :D bir mahzun mor menekse ağlıyor mu ne :D :D :D :d :d 7 10 Yanıtla
  • GaLaTaSaRaY: Galatasaraylı olarak diyiyorumki başta bu başkan antrenörlükte de bu Prandelli varken şampiyonluk sadece bir hayal 13 3 Yanıtla
  • yasin: iş yapmaz. 9 2 Yanıtla

Advertisement