İtfaiyeden Telekoma Yangın Eğitimi - Son Dakika
Güncel

İtfaiyeden Telekoma Yangın Eğitimi

İtfaiyeden Telekoma Yangın Eğitimi

Burdur ili Gölhisar Belediyesi İtfaiye ekipleri , Telekom Müdürlüğü personeline tatbikatlı yangın eğitimi verdi.

11.10.2014 16:40  Güncelleme: 16:42

Gölhisar Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşen eğitimde güvenli bir alanda küçük bir yangın çıkarttırılarak, yangın tüpüyle nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda Telekom personeli bizzat uygulatılarak eğitildi. Bu eğitimlerde İtfaiye Birim Amiri Halil Hasçeltik ve diğer personeller İdris Güngör ve Mustafa Özmen bizzat görev aldı.

Ayrıca İtfaiye ekipleri Telekom personeline tatbikatlı yangın eğitimi dışında, çalışanları yangın önlemleri, sınıfları, yangın esnasında yapılacaklar, söndürme cihazlarının kullanılması gibi konularda bilgilendirmiş oldu.

Gölhisar Belediyesi İtfaiye Personel Birim Amiri Halil Hasçeltik yaptığı açıklamada;"içinde bulunduğumuz kış şartlarında soba ve kaloriferle ısınan vatandaşlarımızın baca yangınlarının önüne geçmek için bacalarını düzenli olarak mutlak suretle temizletmesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Vatandaşlarımız yangın ve kaza durumlarında 112 nolu itfaiye telefonumuzu 24 saat arayıp gece gündüz görev başında olan ekiplerimize her an ulaşabilirler" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İtfaiyeden Telekoma Yangın Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement