İtso'dan İnegölspor'a Destek - Son Dakika
Spor

İtso'dan İnegölspor'a Destek

İtso\'dan İnegölspor\'a Destek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İnegölspor yönetimi tarafından kulübe gelir sağlamak maksadıyla başlatılan “Formanı al, takımına destek ol” kampanyasına İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (İTSO) destek geldi.

25.02.2015 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren İnegölspor yönetimi tarafından kulübe gelir sağlamak maksadıyla başlatılan "Formanı al, takımına destek ol" kampanyasına İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (İTSO) destek geldi.

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, Mali As Başkan Oktay Can ile Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Bülent Tanrıkulu, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegölspor'a şampiyonluk yolunda tam destek verdiklerini belirterek, "İnegölspor yöneticisi arkadaşlarımız aynı zamanda odamızın meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyesi. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile İnegölspor bir bütün. Bir kampanya başlatmışlar. Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu kampanyaya tam destek veriyoruz. Üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Önemli olan burada İnegölspor'umuzun başarısıdır. Bu yıl zor haftalar geçirmemize rağmen şampiyonluk iddiamız hala devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda alınacak galibiyetlerle şampiyonluk yolunda İnegölspor emin adımlarla yürüyecek. Bu kampanya hayırlı ve uğurlu olsun. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak, İnegölspor'a tam destek veriyoruz" dedi.

Verilen destekten dolayı İTSO Başkanı Anıl ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Basın Sözcüsü Emrah Erim ise, "10 forma ücretini veren, ancak formaları istemeyen kurum veya kişilerin aldıkları bu formaları ilkokul öğrencilerine dağıtacağız. Kampanyamıza gösterdikleri alakadan dolayı yönetim kurulumuz adına ilçe halkımıza teşekkür ediyor ve desteklerinin devamını bekliyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İtso'dan İnegölspor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement