Efes'in Hocası Çılgına Döndü Oyuncusunu Tekmeledi - Son Dakika
Spor

Efes'in Hocası Çılgına Döndü Oyuncusunu Tekmeledi

THY Euroleague Anadolu Efes'in Unics Kazan'ı 82-76 yendiği maçta Sırp başantrenör Dusan Ivkovic, hata yapan oyuncusu Doğuş Balbay'a tekme attı.

16.10.2014 21:13  Güncelleme: 09:05

THY Euroleague A Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Anadolu Efes, bu sezon Avrupa'daki ilk maçına Rusya'nın Unics Kazan takımını 82-76 yenerken Sırp başantrenör Dusan Ivkovic, oyuncusu Doğuş Balbay'ı tekme attı.

HATA YAPAN OYUNCUSUNA TEKME ATTI

Karşılaşmanın ilk periyotunda Doğuş Balbay'ın hatası sonrası Kostas Kaimakoglou bir üçlük buldu ve Unics Kazan bu dakikada farkı 3'e indiren basketi kaydetti. Hemen bir mola alan Anadolu Efes koçu Dusan Ivkovic, saha içine kadar girdi ve hata yapan Doğuş Balbay'a tekme attı.

Efes\'in Hocası Çılgına Döndü Oyuncusunu Tekmeledi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Efes'in Hocası Çılgına Döndü Oyuncusunu Tekmeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • T.K: Türk hocaların kökümü kurudu kardeşim. . . Elin sırbından tekme yiyip duracağımıza. . 9 3 Yanıtla
  • UKKUS;: Bu da F. Terim olmuş(!). . 6 3 Yanıtla
  • direkt-mevzu: bence bunlar hoca falan deil buna obradovicde dahil, büyük koc falan deniyo ama oyuncusunu takım iyi gittiga halde bile demorolize eden moralini bozan koclar bunlar, fenerin telekom macını seyrettim aynı şekilde obrodovicde davranıyo takımdaki oyuncuların yüz ifadelerine dikkat ettim hepsi tedirgin suratlar asık cünkü takım öndede olsa sürekli fırca yiyen bir oyuncu toplulugu var!!! 2 2 Yanıtla
  • EGE: Doğuş'ta bu embesil hocaya uyup dönüp hoca bozuntusuna bir tıklasa idi bu haber kendi ülkesinde de en çok tıklanan haber olurdu. 3 1 Yanıtla
  • hadi beee: cok iyiyse cıkıp kendi oynasın koca kafalı hoca 2 1 Yanıtla

Advertisement