İzmir' de Mesaj Cinayeti - Son Dakika
Güncel

İzmir' de Mesaj Cinayeti

İzmir\' de Mesaj Cinayeti

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, 16 yaşındaki M.K.(Mert Kurşun), kız arkadaşına mesaj gönderip kendisini kötülediğini öne sürdüğü 18 yaşındaki Emrah Kazanbey'i evinden dışarı çağırıp bıçakla yaraladı.

28.12.2011 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, 16 yaşındaki M.K. (Mert Kurşun), kız arkadaşına mesaj gönderip kendisini kötülediğini öne sürdüğü 18 yaşındaki Emrah Kazanbey'i evinden dışarı çağırıp bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldıran Kazanbey hayatını kaybederken, M.K. polis tarafından yakalandı.Olay, dün (Salı) saat 23.00 sıralarında, Yurtoğlu Mahallesi 3545/1 Sokak üzerinde meydana geldi. Bir tüp bayisinde çalışan M.K., aynı mahallede oturan berber Emrah Kazanbey'in, kız arkadaşına mesaj gönderip kendisini kötülediğini öğrendi. M.K., evine gittiği Kazanbey'i dışarı çağırdı. Bir süre yürüyen gençler arasında başlayan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Öfkesine hakim olamayan M.K., belinden çıkardığı bıçakla, Kazanbey'i göğsünün sol tarafından bıçakladı. Emrah Kazanbey kanlar içinde yere düşerken, M.K. da olay yerinden kaçtı. Yaralıyı görenler durumu, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Acil yardım ekiplerince olay yerinde ilk müdahalede bulunulan Emrah Kazanbey ambulansla, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Emrah Kazanbey, kurtarılamadı. Ölen gencin 3 gün önce yakınlarıyla birlikte doğum gününü kutladığı öğrenildi.

EVİNE GİRERKEN YAKALANDI

Kaçan zanlı için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Önlem alan polis ekipleri, evine gelen M.K.'yı yakaladı. Bozyaka'daki Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen M.K., yaşının küçük olması nedeniyle daha sonra Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. M.K.'nın ilk ifadesinde, Emrah Kazanbey'in kız arkadaşına, kendisi için "kötü biri", "düzgün bir insan değil" şeklinde mesaj gönderdiğini öğrendiğini, kavganın da bu nedenle çıktığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu arada, yaşamını yitiren Emrah Kazanbey'in geçen 15 Aralık Perşembe günü sosyal paylaşım sitesi facebook'taki sayfasına, "Bir hafta önce benimle birlikte sinemaya gitmek istiyordu. O ara olaylar oldu. Pazar günü mesaj atmamaya başladı, çarşamba gününe kadar. Ondan sonra ben ona mesaj attım. Bana bir daha mesaj atma diye. Aradan yine 1 hafta geçti, markette denk geldik. Akşamına ben mesaj attım. Hoşlanıyorum ya değer veriyorum ya. Bir öğrendim ki sevgilisi varmış. Hatta onu çok seviyor ve çok güveniyormuş" yazdığı dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir' de Mesaj Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement