İzmir Okulda Andımız Okumak İsteyen Öğrencilere Müdür Tepkisi - Son Dakika
Güncel

İzmir Okulda Andımız Okumak İsteyen Öğrencilere Müdür Tepkisi

İzmir Okulda Andımız Okumak İsteyen Öğrencilere Müdür Tepkisi

Okulda andımız okumak isteyen öğrencilere müdür tepkisiÖğrencilerin girişimine müdürden tepkiİZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, öğretim yılı başlangıcının ilk haftasında öğrencilere yönelik verilen eğitime tepki için andımızın okunmak istenmesine okul müdürü tepki gösterdi.

26.09.2016 16:00

Okulda andımız okumak isteyen öğrencilere müdür tepkisi

Öğrencilerin girişimine müdürden tepki

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, öğretim yılı başlangıcının ilk haftasında öğrencilere yönelik verilen eğitime tepki için andımızın okunmak istenmesine okul müdürü tepki gösterdi. Az sayıdaki öğrencinin bu girişimine karşı Okul Müdürü Rahmi Önder Karamustafaoğlu bağırıp, 'Kendinize gelin. Talimat almadan ne yapıyorsunuz. Talimat mı aldın' Dingonun ahırı mı burası? Devletin kurumunun işleyişini kimse bozamaz" dedi.

Karşıyaka'da Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu'nda, ilk bir hafta da verilen eğitimden memnun olmayan velilerin isteği üzerine, çocuklar bayrak töreninden sonra andımız okumak istedi. Ancak öğrencilerin bu girişiminden önceden haberdar olduğu öğrenilen Okul Müdürü Rahmi Önder Karamustafaoğlu bağırıp, "Kendinize gelin. Talimat almadan ne yapıyorsunuz. Talimat mı aldın? Dingonun ahırı mı burası? Devletin kurumunun işleyişini kimse bozamaz" dedi. Bu sırada okul bahçesinin dışında bekleyen velilerin ise yaşananlara sessiz kaldıkları gözlendi. İsminin yazılmasını ve görüntü vermek istemeyen bazı veliler ise, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullara gönderdiği 15 Temmuz darbe girişimi olaylarının videolarının izletildiğini, bunun da çocuklarının psikolojilerini etkilediğini söyledi. Veliler ayrıca, okulun ön bahçesinde bulunan dev Atatürk fotoğrafı ve büstünün olduğu alanın dışında törenin yapılmasını da eleştirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Okulda Andımız Okumak İsteyen Öğrencilere Müdür Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement