İzmit Köyleri Çok Daha Güzel Olacak - Son Dakika
Yerel

İzmit Köyleri Çok Daha Güzel Olacak

İzmit Köyleri Çok Daha Güzel Olacak

Gülbahçe Kadriye Köyü Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ersin Yılmaz ve Kadriye Köyü Muhtarı Ahmet Demir, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğanı makamında ziyaret etti.

20.01.2015 16:53

Gülbahçe Kadriye Köyü Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ersin Yılmaz ve Kadriye Köyü Muhtarı Ahmet Demir, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğanı makamında ziyaret etti.

Köylerin güzelleşmesi, yaşam koşullarının şehir standartlarına getirilmesi, eksiklerin giderilmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Doğan, "Secimden sonra belediyemiz sorumluluk alanına giren 52 köyümüzün tamamını iki defa tek tek, karış karış dolaştık. Köylerimize parkından kaldırımına, tarla yoluna, camisine, çeşmesine, okuluna kadar her konuda destek veriyoruz. Bu yaptığımız çalışmalarla köylerimiz çok daha güzel hale gelecek. İlçe belediyeleri içerisinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'nü kuran ilk belediye olarak tarım, hayvancılık, sebze ve meyvecilik gibi alanlarda daha verimli üretimler yapabilmeniz açısından veteriner ve ziraat mühendislerimiz sizlerin emrindedir. Çiftçinin eğitilmesi ve tarla yollarının açılması için çalışmalar yapıyoruz. Köylerimizin temizliğine de önem veriyoruz. Bunun için süpürgeci ekipleri oluşturduk. Köylerdeki tarihi değere sahip olan çeşme ve camilerimizi restore ediyoruz. Köylümüz bizim için çok değerli. Biz köyümüze ve köylümüze hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

İstek ve şikayetlerini iletmek için artık belediyeye gelmelerine gerek kalmadığını söyleyen Gülbahçe Kadriye Köyü Güzelleştirme ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ersin Yılmaz, " Başkanımız ve ekipleri köyümüzü karış karış dolaşıp bizim için gerekli olanları kendileri tespit edip, en hızlı şekilde çözüm üretiyorlar. En güzel ve en hızlı hizmeti başkanımız döneminde aldık. Bizi anlayan ve bizim yanımızda olan bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız" şeklinde konuştu. Ziyaret sırasında Muhtar Hizmet Masası Sorumlusu ve aynı zamanda Belediye Meclis üyesi olan Mehmet Çetin de hazır bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Köyleri Çok Daha Güzel Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement