James: Ronaldo ile Oynamak Ayrı Bir Zevk... - Son Dakika
Spor

James: Ronaldo ile Oynamak Ayrı Bir Zevk...

James: Ronaldo ile Oynamak Ayrı Bir Zevk...

Kolombiyalı futbolcu Real Madrid ile ilk resmi maçına çıkarken, takım arkadaşı Ronaldo'ya övgüler yağdırdı.

13.08.2014 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid'in yeni transferi James Rodriguez, Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo ile beraber oynamanın büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Sevilla'ya karşı oynanan UEFA Süper Kupa maçıyla siftah yapan Kolombiyalı futbolcu performansıyla geçer not alırken, Madrid ekibi Ronaldo'nun golleriyle zafere uzanmıştı.

Ronaldo'ya inancı tam olan James, Portekizli'nin önderliğinde tüm kupaları silip süpüreceklerini belirtti.

Cardiff'teki dev maç sonrası konuşan James Rodriguez, "İlk maçımda sahadan zaferle ayrıldığım için çok mutluyum. Bu muhteşemdi. Umarım sezon sonunda daha birçok kupanın sahibi oluruz." ifadelerini kullandı.

Ronaldo ile aynı safta yer almanın büyük bir onur olduğunu vurgulayan 23 yaşındaki futbolcu, "Onun gibi bir yıldızla beraber oynamak büyük bir mutluluk. Ronaldo ile uzun seneler omuz omuza oynamayı arzuluyorum. Golleriyle bize nice kupalar kazandıracaktır." şeklinde konuştu.

Sevilla karşısında rutininin dışına çıkarak orta sahanın solunda oynanan James, Ancelotti'nin görev verdiği herhangi bir mevkide oynamaya hazır olduğunu da ekledi.

Yeni pozisyonuyla ilgili ise, "Daha önce orta saha oynamıştım. Gerçi buraya pek alışkın değilim. Ancak Ancelotti için elimden geleni yapmaya hazırım. 8 veya 10 numarada çok daha rahat oynuyorum. Görev verildiği taktirde heryerde mücadele edebilirim." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor James: Ronaldo ile Oynamak Ayrı Bir Zevk... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement