Ranieri'nin Gönderilmesinde Suçlu Olarak Gösterilen Vardy Sert Çıktı - Son Dakika
Spor

Ranieri'nin Gönderilmesinde Suçlu Olarak Gösterilen Vardy Sert Çıktı

Ranieri\'nin Gönderilmesinde Suçlu Olarak Gösterilen Vardy Sert Çıktı

Leicester City'de Claudio Ranieri'nin gönderilmesinde suçlu olarak gösterilen Jamie Vardy, "İddialar çok acı verici. Ben ona minnet borçluyum." dedi.

26.02.2017 11:25  Güncelleme: 12:36

Leicester City'de menajer Claudio Ranieri'nin görevine son verilmesine neden olan futbolcular arasında gösterilen Jamie Vardy, iddialara sert tepki gösterdi.

Vardy, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, hakkında çıkan iddiaların tamamen asılsız ve çok acı verici olduğunu belirtti.

"ONA MİNNET BORÇLUYUM"

İtalyan teknik adam hakkında bu açıklamayı yapmadan önceçok düşündüğünü aktaran 30 yaşındaki futbolcu, "Hakkımda çıkan iddialar çok acı verici. Ranieri'ye her zaman saygı duydum, duymaya da devam edeceğim. Hep birlikte imkansızı başardık. Ranieri bana her zaman inandı. Bu yüzden ona sonsuz minnet borçluyum." ifadelerini kullandı.

Takım olarak bu sezon beklentileri karşılayamadıklarınıvurgulayan Vardy, "Ona en iyi dileklerimi iletiyorum. Her şey için teşekkürler Claudio." şeklinde görüşlerini aktardı.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Vardy'ninyönetimle görüşerek Ranieri'nin görevine son verilmesinde rol oynadığı öne sürülüyordu.

Geçen sezon, tarihinde ilk kez İngiltere Premier Ligşampiyonuolan Leicester City, bu sezon çligde alınan kötü sonuçlar nedeniyle 23 Şubat'ta İtalyan çalıştırıcısı Ranieri ile yolları ayırmıştı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Ranieri'nin Gönderilmesinde Suçlu Olarak Gösterilen Vardy Sert Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement