Jan Olde Riekerink: Önümüzdeki Hafta Yeni Transferler Aramıza Katılacak - Son Dakika
Spor

Jan Olde Riekerink: Önümüzdeki Hafta Yeni Transferler Aramıza Katılacak

Jan Olde Riekerink: Önümüzdeki Hafta Yeni Transferler Aramıza Katılacak

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink düzenlediği basın toplantısında, "Kesinlikle önümüzdeki hafta yeni transferler aramıza katılacak. Ön libero için transfer yapmak istiyoruz." dedi.

29.07.2016 19:57  Güncelleme: 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink ve takım kaptanı Selçuk İnan, Manchester United ile oynayacakları hazırlık maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştular.

Riekerink'in açıklamaları şöyle:

"TAKIMI YENİ BAŞTAN KURDUK"

"Önemli bir dönemdeyiz. Benim avantajım; oyuncularımın çoğu ile 3 ay çalışmış olmam. Bazı oyuncularımızı Euro 2016'ya göndermiştik. Çünkü iyi bir izin dönemi geçirirseniz sezon içinde iyi bir performans sergilersiniz. Lukas tatilde ama ilerleyen günlerde aramıza katılacak. Hazırlık kampında önemli maçlar yaptık. Takımı yeni baştan kurmaya çalıştık. Yarın da önemli adımlardan birini atacağız. İki büyük camianın güzel maçı olacak. Beşiktaş ile oynayacağımız ilk resmi maça kadar en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Atletico Madrid maçı da bizim sezona iyi hazırlanmamızı sağlayacak."

"HAFTAYA YENİ TRANSFERLER GELİYOR"

"Kesinlikle önümüzdeki hafta arkadaşlarımız aramıza katılacak... Ön libero için transfer yapmak istiyoruz. Opsiyonlar içinde Leiva da var. İyi bir oyuncu ama başka isimler de var."

"YANLIŞ KARAR TÜM SEZONU ETKİLER"

Yeni transferleri bir an önce görmek istersiniz ama bunlar önemli kararlar. Tüm sezonu etkiler. Şu anda başkan yönetim ve teknik heyet uyumlu bir süreç geçiriyor. Doğru adımlar atarak ilerliyoruz. Bir an önce gerçekleşmesini isterim ama transferler çok da çabuk olmuyor. Mesela Manchester'da Zlatan geç katıldı, Pogba ilerleyen günlerde katılacak. Yanlış bir hareket tüm seneyi etkiler. Transfer konusunda iyi gittiğimizi düşünüyorum."

"İBRAHİMOVİÇ, MANCHESTER İÇİN ARTI"

"Zlatan İbrahimoviç'i ilk yıllarından tanıyorum. Şimdi kariyerinin en üst noktasında. Zlatan'ın Manchester'a gelişi kulüp açısından artıdır. Şimdilerde Manchester şehrinde çocuklar İbrahimoviç forması giyecek,"

"DENAYER ADAPTE OLMUŞTU AMA..."

"Jason Denayer kaliteli ve iyi bir oyuncu. Takımımıza adapte olmuştu. Duyuyorum ki City'de hocası ondan memnun. Bize yeniden kiralanması için öncelikle Manchester City'nin onu göndermesi gerekiyor."

"ONLARIN TERCİHİ"

"Çin'de 4.5 sene kaldım. İklimden dolayı Manchester United'ın son maçı iptal oldu. Yarın gelecek olması onların seçimi. Biz de dün yapmamamız gereken fiziksel bir antrenman yaptık. Bu normal bir Avrupa maçı olsaydı hazırlığı farklı olurdu."

(Fotomaç)

Son Dakika Spor Jan Olde Riekerink: Önümüzdeki Hafta Yeni Transferler Aramıza Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement