Jandarma, Öğretmenin Öldüğü Kazada 'Sürücü Değiştirme' Oyununu Bozdu - Son Dakika
3. Sayfa

Jandarma, Öğretmenin Öldüğü Kazada 'Sürücü Değiştirme' Oyununu Bozdu

Jandarma, Öğretmenin Öldüğü Kazada \'Sürücü Değiştirme\' Oyununu Bozdu

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde İngilizce öğretmeni 33 yaşındaki Murat Gürel'in hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı kazada çarpan otomobil sürücüsü diye tutuklanan Hüseyin G.'nin, patronu Bayram M.'nin suçunu üstlendiği ortaya çıktı.

15.01.2016 16:13

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde İngilizce öğretmeni 33 yaşındaki Murat Gürel'in hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı kazada çarpan otomobil sürücüsü diye tutuklanan Hüseyin G.'nin, patronu Bayram M.'nin suçunu üstlendiği ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten jandarma ekiplerince tespit edilen gerçek sürücü Bayram M. ve ona yardım eden ağabeyi Muzaffer M. yakalanırken, kazadan sonra tutuklanan Hüseyin G. ise serbest bırakıldı.

Keşan'da geçen Çarşamba günü meydana gelen trafik kazasında, arıza yapan 22 EH 861 plakalı otomobilini, başka bir araca halatla bağlamaya çalışan Murat Gürel ve arkadaşlarına Beyendik kavşağında 22 PB 353 plakalı otomobil çarptı. Emniyet şeridinde meydana gelen kazada Murat Gürel hayatını kaybederken, 28 yaşındaki öğretmen Salih Göktuğ Aşık, 30 yaşındaki öğretmen Derya Özkan ile çarpan otomobilde bulunan 49 yaşındaki Mustafa Sözündendönmez ve 60 yaşındaki Sebahattin Asan yaralandı. Kazanın ardından çarpan otomobilin sürücüsü olduğunu söyleyen Hüseyin G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

SUÇU ÜSTLENMİŞ

Olayla ilgili soruşturma başlatılan Keşan İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, tutuklanan Hüseyin G.'nin kazada yara almamasından şüphelendi. Yeniden sorgulanan Hüseyin G., kazayı patronu Keşan- İpsala Karayolu üzerinde bulunan bir alkollü eğlence mekanının işletmecisi Bayram M.'nin yaptığını ve kendisinde üstlendiğini söyledi. İşyerine giden jandarma ekipleri 'sürücü değiştirmeye' yardımcı olduğu gerekçesiyle ağabeyi Muzaffer M.'yi gözaltına aldı. Aranan otomobil sürücüsü Bayram M. ise bulunamadı. Bir süre sonra şüpheli Bayram M. jandarma komutanlığına teslim oldu.

GERÇEK SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Jandarma ekiplerince yapılan incelemede Murat Gürel ve arkadaşlarına çarpan otomobil sürücüsünün Bayram M. olduğu belirlendi. Ağabeyi Muzaffer M.'nin ise kazayı öğrenmesi üzerine işyerinde garson olarak çalışan Hüseyin G.'yi göndererek suçu üstlenmesini istediği ortaya çıktı. Sorguya alınan Bayram M. kazada otomobili kendisinin kullandığını itiraf etti. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Bayram M. tutuklanırken ağabeyi Muzaffer M. ise serbest bırakıldı. Kazanın ardından sürücü olduğu gerekçesiyle tutuklanan Hüseyin G. ise gerçeğin ortaya çıkmasının ardından serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor. - Keşanedirne

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Jandarma, Öğretmenin Öldüğü Kazada 'Sürücü Değiştirme' Oyununu Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement