Joshua John, Bursaspor ile İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika
Güncel

Joshua John, Bursaspor ile İlk Antrenmanına Çıktı

Joshua John, Bursaspor ile İlk Antrenmanına Çıktı

BURSASPOR'un Danimarka'nın Nordsjaelland takımından kadrosuna dahil ettiği ve her konuda anlaşma sağladığı Hollandalı Joshua John, bugün Bursa'ya geldi ve yeni takımıyla ilk çalışmaya katıldı.

15.08.2016 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSASPOR'un Danimarka'nın Nordsjaelland takımından kadrosuna dahil ettiği ve her konuda anlaşma sağladığı Hollandalı Joshua John, bugün Bursa'ya geldi ve yeni takımıyla ilk çalışmaya katıldı. Bu sezon 3 maç oynayan, 1 gol atan John, 27 yaşında, 63 kilo ve 1.75 boyunda. Hollandalı oyuncu her iki kanatı kullanabiliyor.

2013-14 sezonunda Danimarka'da yılın kanat oyuncusu seçilen Joshua John, geçtiğimiz sezon Danimarka liginde çıktığı 23 maçta 4 gol sevinci yaşadı. 2012-13 sezonunda Danimarka ekibiyle Şampiyonlar Ligi deneyimi de yaşayan John, İngiliz ekibi Chelsea'ye karşı gol atmıştı. Hollandalı oyuncu, daha önce Twente ve Sparta Rotterdam formaları da giymişti.

BURSASPOR'DA ADANASPOR HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Bursaspor, Cuma akşamı saat 21.45'te deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Danimarka'dan bugün dönen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu çalışma öncesi saha içerisinde futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Hamzaoğlu, yeni transfer John'u takım arkadaşlarına tanıttı. Yeşil beyazlı futbolcular yeni arkadaşlarını alkışladı.

Yeşil beyazlı futbolcular, ısınmanın ardından, 5'e 2 oynadı. Basına kapalı olarak devam eden son bölümde ise Bursaspor taktik içerikli bir çalışma yaptı.

Bursaspor, yarın basına kapalı olarak yapacağı çalışma ile Adanaspor hazırlıklarını sürdürücek.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Joshua John, Bursaspor ile İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement