Justın Bieber'ın Evine Polis Baskını - Son Dakika
Dünya

Justın Bieber'ın Evine Polis Baskını

Justın Bieber\'ın Evine Polis Baskını

Ünlü şarkıcının malikanesine, komşusuna yumurta attığı gerekçesiyle baskın düzenlendi.

14.01.2014 20:58  Güncelleme: 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Justin Bieber'in California eyaletinin Calabasas kentinde bulunan malikanesine, geçtiğimiz hafta Kanadalı şarkıcının, komşusunun evine yumurta attığı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında baskın yapıldı.

"KÜFÜR EDİP YUMURTA FIRLATTI"

Bieber'ın komşusu, geçtiğimiz hafta ünlü şarkıcının kendisine küfürler savurarak evine çok sayıda yumurta fırlattığını iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma kapsamında Bieber'ın malikanesinin kapısına arama izniyle gelen polis, baskın sırasında evde bulunan ünlü şarkıcıyı da evde yapılan araştırmalar süresince evin garajında gözaltına aldı.

POLİS KANIT ARADI

Olaya ilişkin soruşturmayı yürüten polis, Bieber'ın malikanesinin güvenlik kameralarını kontrol ederek, iddialara kanıt bulmaya çalışıyor. Ayrıca 19 yaşındaki Kanadalı ünlü şarkıcının evinde aramalar sırasında uyuşturucu veya illegal herhangi bir şey bulunursa başka suçlamalarla da karşı karşıya kalabilir.

BIEBER HAPSE GİREBİLİR

Yasalara göre şahsi mülke 400 dolardan fazla zarar verilmesi ağır suça giriyor. İddialara göre ise Justin Bieber'ın karıştığı olayda, komşusunun evi 20 bin dolarlık zarara uğradı. Bu sebeple Bieber 3 yıla kadar hapis cezası alabilir.

 


Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Justın Bieber'ın Evine Polis Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • KEREM: Para böyle Şımarıkları kurtarır adalet diye bir şey yok.. 17 7 Yanıtla
    Levent: sende ünlü olsaydın sende parayla kurtulurdun adaletle karıştırma işleri bence 0 0
  • hasan: kesin cemaate ait polisler yapmıştır yarın görevden alınmaları bekleniyor...ALLAH SİZİ AFFETSİN KUTUCULAR... 7 12 Yanıtla

Advertisement