Justin Bieber, Michael Jackson'a mı Özendi? - Son Dakika
Teknoloji

Justin Bieber, Michael Jackson'a mı Özendi?

Justin Bieber, Michael Jackson\'a mı Özendi?

Geçtiğimiz günlerde tutuklanan ve sonra serbest kalan şarkıcı, Instagram'da paylaştığı fotoğrafla gündem olmasını bildi.

27.01.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - 19 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, geçtiğimiz günlerde süresi dolmuş ehliyetle araç kullandığı ve polise karşı kötü tutum sergilediği gibi gerekçelerden tutuklanmış ve sonrasında 2 bin 500 dolarlık kefaletle serbest bırakılmıştı.

Tutuklanma haberi kısa sürede sosyal medyada yayılmış ve Bieber hayranları üzüntülerini dile getirmişti. Bieber da serbest kaldıktan sonra aracının üzerine çıktı, aşağıdaki pozu vererek yanına da yanına Michael Jackson'ın bir fotoğrafını ekledi ve Instagram hesabında paylaştı. 2004'te çekilen bu fotoğrafta Michael Jackson, çocuk tacizi suçlamaları sebebiyle geldiği Kalifoniya adliyesinden çıkarken bu pozu vermişti.

Bieber'ın Instagram'da yaklaşık 14 milyon takipçisi var ve bu fotoğraf, 1 milyonda fazla kez beğeni aldı. Peki Bieber'ın bu fotoğrafı paylaşmasındaki amaç ne olabilir? Pop'un Kralı unvanlı Michael Jackson'ı taklit etmek mi? Yoksa her şey reklam mı? Bieber, kısa süre önce de müziğe ara vereceğini bildirmişti. Sosyal medyada hayranlarının konuştuğu konulardan biri de bu şimdi...

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Justin Bieber, Michael Jackson'a mı Özendi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • özlem gümüş: hiç sevmem televizyonda görsem hemen kanalı değiştiririm 0 0 Yanıtla

Advertisement