Kaçak Sigaraları Dozerle Ezdiler, Yakıp Küle Çevirdiler - Son Dakika
Güncel

Kaçak Sigaraları Dozerle Ezdiler, Yakıp Küle Çevirdiler

Kaçak Sigaraları Dozerle Ezdiler, Yakıp Küle Çevirdiler

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde geçen ay ele geçirilen 300 bin paket sigara komisyon gözetiminde önce dozerle ezildi, ardından yakılarak imha edildi.

15.04.2014 16:17  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde geçen ay ele geçirilen 300 bin paket sigara komisyon gözetiminde önce dozerle ezildi, ardından yakılarak imha edildi. Orhangazi'de 28 Mart günü ilçedeki bir depoyu mercek altında alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, depo yakınlarında park halindeki şüpheli minibüsü de takibe aldı.

Yaklaşık 2 saat gizlice bekleyen ekipler, gelen olmayınca minibüste yapılan aramada 50 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Daha sonra depoya yapılan baskında da üzeri saman çuvallarıyla kamufle edilmiş bir kamyonda 250 bin paket sigara elde edildi. Operasyonda ele geçirilen kaçak sigaralar Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ve Trafik Büro Amirliği'nde muhafaza ediliyordu. İmha kararı çıkan kaçak sigaralar ve sigara yapımında kullanılan makaronlar kamyonlarla müdürlüğünden 2 TIR ve 2 kamyona yüklenerek bir taş ocağına götürüldü. Polis, Zabıta, Mal Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü temsilcilerinden oluşan İmha Komisyonu gözetiminde iş makineleriyle ezilen sigara ve makaronlar ardından da yakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaçak Sigaraları Dozerle Ezdiler, Yakıp Küle Çevirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement