KAÇUV'un Aile Evine Destek Ziyareti - Son Dakika
Güncel

KAÇUV'un Aile Evine Destek Ziyareti

KAÇUV\'un Aile Evine Destek Ziyareti

Elif Attepe ve çalışma arkadaşları, kanserli çocukların ve ailelerinin rahat konaklaması, ihtiyaçlarını gidermesi için hizmet veren Aile Evi'ni ziyaret ederek aileler ile bir araya geldi.

21.03.2014 11:25

Tatlıses Çiğ Köftenin Genel Koordinatörü Elif Attepe ve çalışma arkadaşları, kanserli çocukların ve ailelerinin rahat konaklaması, ihtiyaçlarını gidermesi için hizmet veren Aile Evi'ni ziyaret ederek aileler ile bir araya geldi.

KAÇUV Aile Evi, kanser tedavisi için kent dışından gelen, maddi imkânları olmayan, çocukları hastanede tedavi görürken onlarla birlikte hastanede yaşamaya başlayan ailelerin konaklama ve temel ihtiyaçlarına hizmet veriyor. Tatlıses Çiğ Köfte olarak Aralık ayında gerçekleşen ürün işbirliğinden elde edilen gelirin KAÇUV'a bağışlanarak Aile Evi'nin sürdürebilirliğine destek vermişti, bu kapsamda kurum yöneticileri ve sahipleri Aile Evine ziyaret gerçekleştirerek aileler ile bir araya geldi.

KAÇUV'un Genel Sekreteri Gözde Kaymaz; "Ülkemizde kanser konusunda bilinç ve doktora ulaşım kolaylaştıkça tedavi başarısının yıllar içinde yükselmekte olduğunu belirtip Aile Evi'nin, İstanbul dışından gelen, kanser tedavisi görmek için devlet hastanelerinde yatan ve maddi imkânları yeterli olmayan çocuk ve ailelerine, tedavi sırasında ücretsiz konaklama, mutfak, banyo gibi temel hizmetleri sağladıklarını." belirtti.

Tatlıses Çiğ Köfte Genel Koordinatörü Elif Attepe; "Tatlıses Gıda olarak, KAÇUV'un yardımcı olmaya çalıştığı hasta ve hasta ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak için, pek çok etkinlikte de yer almayı hedefliyoruz. Birincil önceliğimiz tabi ki çocuklar, onların iyileşme süreçlerini tamamlayıp yeniden aramıza katılmaları için çorbada bizimde tuzumuz olması. Çocuklardan sonra ise bu zorlu süreçte yıpranan, desteğe ihtiyacı olan aileler ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek. Bu örnek işbirliğini ilerleyen süreçlerde daha büyük kitlelere ulaştırarak, KAÇUV'a destek verecek gönüllü sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Eminim ki birey ya da kurum fark etmeksizin herkes geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlığına kavuşması adına elinden gelen desteği yapacaktır." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KAÇUV'un Aile Evine Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement