Kadıköy'de 15 yıl sonra Beşiktaş'a mağlup olan Fenerbahçe'de fatura Erol Bulut'a kesildi - Son Dakika
Spor

Kadıköy'de 15 yıl sonra Beşiktaş'a mağlup olan Fenerbahçe'de fatura Erol Bulut'a kesildi

Kadıköy'de Beşiktaş'a tam 15 sene sonra aynı skorla mağlup olan Fenerbahçe'de eleştiriler teknik direktör Erol Bulut'a yöneldi. Faturanın kesildiği başarılı çalıştırıcı, yaptığı değişiklikler derbi maça direkt etki etti. Öte yandan sarı-lacivertli yıldız ile ilgili Beşiktaş maçı sonrası karar alındı.

01.12.2020 10:12  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de 15 yıl sonra yine aynı skorla, 4-3 kaybedilen Beşiktaş derbisinin şoku yaşanıyor. Sarı-lacivertliler eksik rakibine karşı maç öncesi favori olsa da sahadan mağlup ayrıldı.

Maç içinde rakibine karşı bir kişi fazla oynadığı bölümlerde dahi üstünlük kuramayan Fenerbahçe'de fatura teknik direktör Erol Bulut'a kesildi.

Maç sonunda sarı-lacivertli yönetim maçın hakemi ile alakalı eleştirilerde bulunsa da camiada ve kulüp içinde teknik heyetin yanlışları da sorgulandı. Zaten Erol Bulut da yaptığı basın toplantısında açıklamada mağlubiyeti hakeme bağlamadı ve bir anlamda öz eleştiri yaptı.

DEFANSIN DENGESİ BOZULDU

Derbiye savunmada Serdar Aziz-Lemos değişikliğe ile başlayan sarı-lacivertlilerde bu kararın bedeli ağır oldu. Defansın tüm dengesi bu nedenle bozuldu. Beşiktaş bir anda ilk 20 dakikada 2 farklı üstünlüğü alarak maçı kontrol etmeye ve daha rahat oynamaya başladı.

CISSE ŞAŞKINLIĞI

Bulut'un bir başka eleştirildiği konu ise yanlış kadro ile başlamasının dışında maçın içindeki hamleleri oldu. Papiss Cisse ve Pelkas'ın oyundan alınmasını kimse anlayamadı. Golü atan Cisse'nin eşi de maçın ardından sosyal medya hesabından teknik direktör Erol Bulut'a tepki göstermişti.

DÖRTLÜYÜ BOZMADI

Erol Bulut'un bir başka eleştirildiği konu da rakibi 10 kişi kalmasına rağmen savunmadan oyuncu çıkarmaması oldu. Benzer bir durumu Hatayspor maçında yaşayan sarı-lacivertliler rakip 9 kişi kalsa da savunma dörtlüsünü bozmamıştı.

LEMOS HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Büyük ümitlerle transfer edilen Mauricio Lemos, Beşiktaş derbisinde hayal kırıklığı yaratan isimlerin başında geliyor. Daha önce de kendisine verilen fırsatları iyi değerlendiremeyen Uruguaylı futbolcu bu şansı da kullanamadı.

KIZAĞA ÇEKİLİYOR

Bu hafta Denizlispor maçı ile birlikte Serdar Aziz-Tisserand ikilisi tandemde görev yapacak. Benzer şekilde Caner Erkin de tekrar ilk 11'e giriyor.

CANER YENİDEN 11'DE

Novak ve Caner arasındaki fark son iki maçta fazlasıyla ortaya çıktı. Alınan bu mağlubiyetin ardından eski düzene dönülecek.

(Milliyet)

Kadıköy\'de 15 yıl sonra Beşiktaş\'a mağlup olan Fenerbahçe\'de fatura Erol Bulut\'a kesildi

Son Dakika Spor Kadıköy'de 15 yıl sonra Beşiktaş'a mağlup olan Fenerbahçe'de fatura Erol Bulut'a kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • hakan: 10 hafta olmuş, takımın iskeleti yok, gökhan gönül'e mutlaka teşekkür edilip kenara çekilmeli, trabzonspor'da süper oynayan Novak'a güvenilmeli, Caner'e de teşekkür edilmeli, iki stopper Lemos ve Tisserand topçu falan değil, Cisse neden alındı ve neden devamlı süre verilmiyor, adam küsmüş, devamlı oynamalı, senelerdir orta saha kötü, nerede o Okoça, Aurelio gibi oyuncular... kısaca Fener bu sene de şampiyon olamaz... 17 5 Yanıtla
    ercan: insallah 1 0
  • 1907FB: Oturmuş kadroyu bozupta ne diye macera ararsınki hoca Serdar varken Lemos bu takımın oyuncusu olamaz 10 kişilik takıma karşı bile çakılı defans defans oynatıyorsun aynı hataları hatay maçındada yaşadık umarım bunlardan gerekli dersi çıkarmışsındır 19 2 Yanıtla
    Yiğidim: Kopyaci 0 0
  • Ali Ulvi: Erol hoca bu takıma hangi sistemi oynatacağını bulana kadar atı alan Üsküdar'ı geçmiş olacak.Görüntü iç açıcı değil takım oyunu yok herkes toptan kaçar gibi yardımlaşma yok oyuncular birbirleri ile çok uzak oynuyorlar rakibe pres yapılmıyor geçmiş dönemde de bu vardı hastalık halen devam ediyor.Pelks gibi adamlar lazım.Ozan da maçlarda çok top kaybediyor.2 tane stoper gibi stoper alınmalı bu Lemos ve Tiserand fos çıktı.,Serdar her zaman lazım. 14 3 Yanıtla
  • bb: sanki beşiktaş hiç oynamamışta kendi kendilerine oynamış kendi kendilerine gol atmış gibi konuşuyor. her pozisyona bireysel hatamız falan filan. ozaman sen niye varsın orda bu kadar hata var ise. 7 1 Yanıtla
  • Ali Ulvi: Erol hoca yap boz tahtasına çevirdi takımı Lemos o kadar nazik ki rakip gol atana kadar ona refakat ediyor.Lemos-Tiserand-Tiam-Ademi kim izledi de aldı neresi ile izlemiş merak ediyorum.Sosa-Novak hatta Mert Hakan hesapsız transferlerdir.Sosa pili bitmiş Novak Caneri kesemez M.Hakan fizik olarak kesinlikle yetersiz.Erol hoca her maça Sosa ile başlama fantezisini bırakmalı artık. Gidişat iyi değil 2 maç daha kaybedilirse onun da bileti kesilmelidir. 4 0 Yanıtla
  • efe: bu futbolcu eskileri futbolumuzu resmen katlediyorlar...ellerinde dünyanın en iyi topçuları olsa, ben bişeler yapıp öyle kazanalım, yoksa kazanmasa kazanmasın diye kazanacak takımı bile kazandırmıyor bu futbolun çirkinleri!! 1 3 Yanıtla
  • Fb: Erol bulut fenere hafif geldi 4 0 Yanıtla
  • Alex: Kadıköyde bulut sen şampiyonluğu unut 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement