Kadın Kültür Merkezleri Devredildi - Son Dakika
Güncel

Kadın Kültür Merkezleri Devredildi

Kadın Kültür Merkezleri Devredildi

Şanlıurfa'da kent merkezi ve merkez ilçelerdeki kadın kültür merkezleri, yapılan protokolle ilçe belediyelerine devredildi.

04.10.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Valiliği bünyesinde dört yıldır kent kadınlarına yönelik faaliyet yürüten kadın kültür merkezleri imzalanan protokollerle ilçe belediyelerine devredildi.

Vali İzzettin Küçük'ün makamında; Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol'un katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde bir açıklama yapan Vali Küçük; kadın kültür merkezlerinin bundan böyle belediyelerin himayesinde yürütüleceğini belirtti.

Valiliğinse Halk Eğitim Merkezleri aracılığıyla kadın kültür merkezlerine öğretmen desteği sağlayacağını sözlerine ekleyen Vali Küçük; "Belediyelerin bu işi yapması işin tabiatına ve ruhuna daha uygun. Kadın Kültür Merkezleri mahalle bazında insanların eğitimini, becerilerini geliştirdikleri yerler. Belediyelerin buralarda daha verimli hizmetler yapabileceği kanaatindeyiz. Sağ olsunlar başkanlarımız da bu merkezleri seve seve teslim alıyorlar. Her iki başkanımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

EKİNCİ: GÜZEL HİZMETLERDE BULUNACAĞIZ

Protokolü imzalayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise açıklamasında: "Şimdiye kadar kadın kültür merkezleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz eliyle ciddi faaliyetlerde bulundu. Bundan sonraki süreçte de eğitmenler hariç merkezlerin ihtiyaçlarını bizler karşılayacağız ve bu mahallelerde güzel hizmetlerde bulunacağız" dedi.

DEMİRKOL: TÜM URFA'YA HAYIRLI OLSUN

İmza sonrası Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise: "ilçemizde bulunan merkezleri devraldık. Kadınlarımızın sosyal hayata katılımı ve hayat şartlarının kolaylaştırılması açısından gerekli bütün eğitimlerinde hizmetlerinde olacağız. İnsanımıza hizmet noktasında hep birlikte çalışmalar yapacağız. Şanlıurfa'ya hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Dört yıldır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı faaliyet gösteren kadın kültür merkezleri yapılan protokol ile Eyyübiye ilçesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren 4 kadın kültür merkezi Eyyübiye Belediyesine, Haliliye sınırları içerisinde çalışmalarına devam eden 5 kadın kültür merkezi de demirbaş malzemeleri ile Haliliye Belediyesi'ne devredildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kadın Kültür Merkezleri Devredildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement