Kadınlar İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Kadınlar İçin Mevlit Okutuldu

Kadınlar İçin Mevlit Okutuldu

Viranşehir İlçe Belediyesi Berjin Amara Kadın Merkezi kadın çalışanları Ramazan etkinlikleri kapsamında iki farklı mevlit okuttu.

03.07.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediyesi bünyesinde kadına yönelik çalışmalar yapan Berjin Amara Kadın Merkezi Ramazan Ayı dolayısıyla düzenledikleri etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Eşbaşkan Filiz Yılmaz, Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Fatma Silgir ve Belediye Meclis Üyesi Servet Kılıç'ın da katılımı ile Şırnak mahallesinde bulunan Öztop Taziyevi ve Gölbaşı mahallesinde bulunan Kadın Kuran Kursunda kadınlara mevlit okuttu. Dualar eşliğinde okunan mevlidin ardından kadınlar ile bir süre sohbet eden Eşbaşkan Yılmaz "Dünyada yaşayan insanların yarısı kadınlardan oluşuyor. Dolayısıyla şehrimizin yarısı da kadınlardır. Bizde bu bilinç ile kadınların söz sahibi olduğu, kendi ayakları üzerinde durabildiği ve iradeli kadının özgüveniyle hareket eden kadının başaracağı umut ediyoruz. Mübarek gün dolayısıyla Kadir gecenizi kutluyorum"diyerek taziye evinden ayrıldı.
Her akşam parklarda dolaşıp halk ile buluşan Berjin Amara Kadın Merkezi çalışanları önümüzdeki günlerde de park programlarına devam edecek. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kadınlar İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement