Kahta'da "Yaz Spor Okulu" Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kahta'da "Yaz Spor Okulu" Açıldı

Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde, 5 18 yaş arasındaki çocuk ve gençlere eğitim verecek Yaz Spor Okulu açıldı.

10.06.2014 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde, 5 -18 yaş arasındaki çocuk ve gençlere eğitim verecek Yaz Spor Okulu açıldı.

Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, yaptığı açıklamada, yaz okulu bünyesinde, atletizm, basketbol, karate ve voleybol branşlarında kurslar düzenleyeceklerini ifade etti.

Sporun alışkanlık haline getirilmesi gerektiğini aktaran Çiçek, "Sporu toplum içinde bir alışkanlık haline getirebilmek için öncelikle çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Sporu sevdirerek sigara, içki, uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklar yerine vatanı ve milletini seven hoşgörülü, liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş saygılı sporcular yetiştirmek amacındayız" diye konuştu.

Spor aktiviteleri çocukların birbirleriyle kaynaşmasını, arkadaşlık, dostluk duygularını geliştirdiğini, ve gençlerde takım ruhu meydana getirdiğini belirten eden Çiçek, Yaz Spor Okulları'nın ücretsiz olduğunu sözlerine ekledi. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kahta'da 'Yaz Spor Okulu' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement