Kahta İlçesinde Çipli Kimlik Kartı Uygulaması Başladı - Son Dakika
Yerel

Kahta İlçesinde Çipli Kimlik Kartı Uygulaması Başladı

Kahta İlçesinde Çipli Kimlik Kartı Uygulaması Başladı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde çipli kimlik kartı uygulaması başladı.

27.11.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde çipli kimlik kartı uygulaması başladı. İlk cipli kim kartı talebini ise Kaymakam Ahmet Gazi Kaya yaptı.

Kahta ilçesinde ilk çipli kimlik kartı talebini Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya yaptı. Bir adet biyometrik fotoğraf ve nüfus cüzdanı ile ilçe nüfus müdürlüğüne başvuru yapan Kaymakam Kaya'nın parmak izi, damar izi taranarak başvurusu gerçekleştirildi. Kahta İlçe Nüfus Müdürlüğünde başlanan çipli kimlik kartı hakkında açıklamada bulunan ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, "Yeni kimliklerin 11 pilot ilde başlatılmış ve Adıyaman'da bu kentler arasında yer almaktadır. İlçemizde de yeni kimlik kartlarımızın düzenlemesi İlçe Nüfus Müdürlüğümüzde başlamıştır. Yeni kimlik kartları çipli sistem olduğu için güvenli bir şekilde daha rahat kullanılacaktır. Çalınma durumunda veya başka usulsüz kullanma durumlarının da önüne geçecektir" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, uygulamanın içinde bulunduğu teknolojik çağa daha uygun olduğunu belirterek yenilenen sistemin ilçeye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak nüfus müdürlüğü çalışmalarında başarılar diledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta İlçesinde Çipli Kimlik Kartı Uygulaması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement