Kahta Kent Konseyi, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kahta Kent Konseyi, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Kahta Kent Konseyi, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Kahta Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri, Kahta Belediyesi toplantı salonunda Kent Konseyi Mahmut Yıldırım başkanlığında toplandı.

08.01.2016 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kahta Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri, Kahta Belediyesi toplantı salonunda Kent Konseyi Mahmut Yıldırım başkanlığında toplandı.

Toplantıya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Halil Geyik, Personel Müdürü Mehmet Saydam, Özel Kalem Müdürü Hikmet Kızıl Kahta Kent Konseyi Başkanı Mahmut Yıldırım ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Kahta Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri, Kahta Kent Konseyinin resmi kuruluş işlemlerinin hızlandırılması, konseyin çalışma binasının belirlenmesi gibi konuların üzerinde durdu. Kent Konseyinin ilgili komisyonlarının kurulması ve ilçenin sorunlarının tespiti ve çözümüne yönelik çalışmaların başlatılması kararı alındı. Kahta Kent Konseyi Yönetim Kurulu toplantısında, Kahta'nın çok önemli sorunlarının olduğunu vurgulayan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, radikal kararların alınması gerektiğini ifade etti. Başkan Toprak, ilçenin sorunları ile ilgili alınacak kararların da hükumetin ve milletvekillerinin desteğinin kaçınılmaz olduğunu savundu. Kent Konseyini, bir danışma meclisi olarak gördüğünü belirten Başkan Toprak, "Kahta'nın sorunlarını burada beraber konuşup üzerinde duracağız. Burada ben anlayışı olmayacak. Biz anlayışı ile hareket edeceğiz. Sorunları konuşup çözüm önerileri için projeler üreterek hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde bütün sorunları el birliği ile çözmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı. Kahta- Adıyaman arası minibüs hattı için çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Başkan Toprak, "Seçim zamanında halkımıza bu konuda söz vermiştim. Zaten bu benim seçim vaadim. Şuanda gündemimize aldık. Adıyaman Belediyesi ile istişarelerimiz devam ediyor. En kısa zamanda Kahta Adıyaman yolu arasında belediyemizin araçları hizmet vermeye başlayacak" dedi. Kent Konseyinin çalışmalarını yapabileceği bir yerin tahsis edilmesi gerektiğini belirten Kent Konseyi Başkanı Mahmut Yıldırım, "Kent Konseyinin kurumsallaşması için resmi yazışmalarımız her ne kadar tamamlanmamış olmada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu arada yazışmalarımız zaten devam ediyor. Yönetim Kurulu olarak bu toplantımızda öncelikli olarak belediye başkanımızdan, kent konseyimizin çalışmalarını yapabileceği bir yer tahsis etmesi talebinde bulunuyoruz. Resmi yazışmalarımız bittiğinde ilgili komisyonlarımızı kuracağız. Daha sonra ilçemizin sorunları üzerinde çalışmalara başlayacağız. Komisyonlarımızın tespit etmiş olduğu sorunlar ivedilik ve öncelik durumlarına göre kısa vadede, orta vadede ve uzun vadede çözülecek şekilde tasnifte bulunup birlikte çözüme yönelik projeleri geliştireceğiz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta Kent Konseyi, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement