Kahta Myo'da Mezuniyet Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kahta Myo'da Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Kahta Myo\'da Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu’nun 2014-2015 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

12.06.2015 20:09

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu'nun 2014-2015 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Kahta Meslek Yüksekokulu kampüsünde düzenlenen mezuniyet töreni büyük bir coşkuya sahne oldu. Mezuniyet törene Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İlkan Ali Olgunoğlu, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Cavidan Gül Varış ve Yrd. Doç. Dr. Engin Artar, Kahta Belediye Başkan Vekili Hamza Özer, Kahta Emniyet Müdür Vekili Durmuş Ali Özkan, Yükseköğrenim Eğitim, Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı ve Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Turanlı, akademik ve idari Personel, mezun öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İlkan Ali Olgunoğlu konuşmasında Yüksekokul hakkında kısa bilgi vererek öğrencilere ileri ki yaşamlarında başarılar dileyerek, gençlerin yetişmesinde büyük emeği olan aileleri ile özverili çalışmalarından dolayı öğretim elemalarını kutladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı konuşmasında öğrencilerin mezuniyetini ve ailelerini kutlayarak bundan sonraki hayatlarının her aşamasında üniversite yıllarının önemine vurgu yaparak, gelecekte her bir mezunu başarılı bir birey olarak görmeyi arzuladığını ifade ederek başarılar diledi.

Mezuniyet töreni, protokol konuşmalarının ardından Yüksekokul birincisi tarafından kütüğe plaka çakılması ile devam etti. Ardından dereceye giren öğrencilere diploma, plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Öğrencilerin toplu kep atmasıyla yaşanan sevinç doruğa ulaştı.

Okulun "Harfane Grubu" tarafından mini bir konser verilerek öğrencilerin doyasıya eğlenmesiyle program son buldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta Myo'da Mezuniyet Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement