Kaka'yı, Eski Eşinin Yeni Erkek Arkadaşı Fena Trolledi - Son Dakika
Spor

Kaka'yı, Eski Eşinin Yeni Erkek Arkadaşı Fena Trolledi

Brezilyalı oyuncu Kaka'nın eski eşi Celico'nun yeni sevgilisi Eduardo Scarpa, oyuncunun formasını giyerek "Benim gizli düşmanıma Orlando City forması hediye ettim." diyerek Kaka'yı fena trolledi.

09.12.2016 17:56  Güncelleme: 17:59

Kariyerini Amerika Futbol Ligi MLS'de Orlando City ile sürdüren Brezilyalı futbolcu Kaka, eski eşi Caroline Celico'nun yeni erkek arkadaşı Eduardo Scarpa tarafından ilginç bir şakaya maruz kaldı.

FENA TROLLEDİ

Kaka'nın eski eşi Celico'nun yeni sevgilisi Scarpa, Kaka'nın Orlando City formasını giydi ve Instagram hesabından paylaştı. Bir arkadaşı tarafından verilen formayı giyen Eduardo Scarpa'nın bu fotoğrafının altına ''Benim gizli düşmanıma Orlando City forması hediye ettim'' mesajı paylaşıldı.
Kariyerinde Milan ve Real Madrid gibi kulüplerde yıllarca oynayan Kaka, eski eşi Caroline Celico ile 10 sene önce evlenmişlerdi. İkili, 2015 yılında boşanma kararı vermişlerdi.

34 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki senenin MLS'de geçireceği son sene olacağını açıklamıştı. Futbolcunun, Amerika sonrasında kariyerine ülkesi Brezilya'da devam edeceği bekleniyor.


Kaka\'yı, Eski Eşinin Yeni Erkek Arkadaşı Fena Trolledi

Son Dakika Spor Kaka'yı, Eski Eşinin Yeni Erkek Arkadaşı Fena Trolledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement