Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, çevre yolunun Mişmişpark girişi ile Araştırma Hastanesi Kavşağı arasında kalan bölümünde, taraklı beton kaldırım çalışmalarına başlandı.

08.09.2015 11:22

Mişmişpark girişi ile Araştırma Hastanesi arası düzenleniyor

Yatırım ve hizmetlerinde insan memnuniyetini ön planda tutan Malatya Büyükşehir Belediyesi, il genelinde bir çok bölgede yol, kaldım ve çevre düzenleme çalışmalarına büyük bir titizlik ve hızla devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında; sözkonusu bölgede 3750 metre uzunluğundaki yolun her iki tarafına 2 metre eninde taraklı beton kaldırım yapılacak. Kaldırım çalışmaları kapsamında bugüne kadar 2000 metreküp stabilize dolgu çalışması gerçekleştirildi. Yapılan stabilize dolgu zemin üzerine ise kaldırım çökmelerinin önlenmesi ve daha dayanıklı olması için hasır çelik döşendikten sonra beton dökümü yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi ayrıca, çalışmaların sürdüğü yol güzergahında yeşil doku oluşturmak amacıyla da 9 metre aralıklarla fidan dikimi için yer bırakıyor. Dikimi gerçekleştirilecek olan fidanların sulanması için de kaldırım çalışmalarının başladığı günden bugüne kadar 1000 metre civarında sulama sistemi döşendi.

Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mişmişpark girişi ile yapımı devam etmekte olan Yeni Malatyaspor Stadı devamındaki kavşağa kadar olan kısımda orta refüjde toprak tesviye çalışması bitme aşamasına getirilmiş olup, fidan dikimi ve çimlendirmesi yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement