Kaleci Fatih: "Akhisar Belediyespor Demek Huzur Demek" - Son Dakika
Güncel

Kaleci Fatih: "Akhisar Belediyespor Demek Huzur Demek"

Kaleci Fatih: "Akhisar Belediyespor Demek Huzur Demek"

Son haftalarda yükselen form grafiği ile eldivenleri Milan Lukac'dan devralan kaleci Fatih Öztürk, "Benim için Akhisar Belediyespor demek huzur demek" dedi.

26.04.2016 13:27

Son haftalarda yükselen form grafiği ile eldivenleri Milan Lukac'dan devralan kaleci Fatih Öztürk, "Benim için Akhisar Belediyespor demek huzur demek" dedi.

Akhisarlı hattat Mehmet Emin Şerifoğlu, hat sanatıyla ismini yazdığı tabloyu antrenmanın bitiminde kaleci Fatih'e verdi. Hediyeye çok sevinen kaleci Fatih, Akhisar'da gördüğü ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiriken, "Sevilmek ve hatırlanmak çok güzel bir duygu. Akhisar'da bunu her zaman hissedebiliyorsunuz. Buradaki samimiyeti hiçbir yerde görmedim" dedi. Bugün kadar pek çok kulüpte görev yaptığını, sezon başında da Akhisar Belediyespor'la anlaştığını hatırlatan Fatih Öztürk, şöyle devam etti:

"Akhisar'da her şey çok farklı. Sahada takımının başarısı için ter döken futbolcu ile kulübede görev bekleyen ya da kadroda yer almayıp tribüne çıkan oyuncu arasında müthiş bir dayanışma var. Tam bir aile ortamı hakım. Burada kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyorum. Bu birliktelik umarım uzun yıllar sürer."

- Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaleci Fatih: 'Akhisar Belediyespor Demek Huzur Demek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement