Kaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sevim Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sevim Açıklaması

Kaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Sevim, ekiplerin geçen yıl iş yerlerine 863 denetim gerçekleştirdiğini bildirdi.

20.02.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Sevim, ekiplerin geçen yıl iş yerlerine 863 denetim gerçekleştirdiğini bildirdi.

Sevim, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi'ne kayıtlı 159 toplu tüketim, 183 gıda satış, 19 yem bayii ve 21 gıda üretim yeri olmak üzere 382 işletmenin hizmet verdiğini belirtti.

Ekiplerin, geçen yıl bu iş yerlerine 863 denetim gerçekleştirdiğini ifade eden Sevim, denetimler sonucunda gıda satışı yapan bir işletme sahibine bin 329 lira ceza uygulandığını vurguladı.

Sevim, 2014 yılında 183 İşletme Kayıt Belgesi, 28 Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Satış Belgesi düzenlediklerine işaret etti.

Tüketicilere, ürün satın alırken dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunan Sevim, "Sağlıklı nesil için sağlıklı gıda üretmeli ve tüketmeliyiz. Bu noktada gerekli olan sorumluluklarımızı hem kurumsal hem de vatandaş olarak yerine getirmemiz çok önemli" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sevim Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement