Kamu Kurumlarına Kamelyalar Kartepe Belediyesi'nden - Son Dakika
Yerel

Kamu Kurumlarına Kamelyalar Kartepe Belediyesi'nden

Kamu Kurumlarına Kamelyalar Kartepe Belediyesi\'nden

Kartepe Belediyesi kamu kurumları başta olmak üzere toplumun yoğun olduğu ve ortak kullanım alanlarında kullanılmak üzere imal ettiği kamelyaları hemşehrilerinin hizmetine sunuyor.

04.12.2015 13:35

Kartepe Belediyesi kamu kurumları başta olmak üzere toplumun yoğun olduğu ve ortak kullanım alanlarında kullanılmak üzere imal ettiği kamelyaları hemşehrilerinin hizmetine sunuyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kendi ekip ve ekipmanı ile imal ettiği şık kamelyaları Karatepe Parkı, Acısu ASM ve Derbent Kız Kuran Kursu bahçelerine monte etti. Kamu kurumları ile uyum içerisinde çalışmayı önemseyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sağlık, eğitim ve dini kurumlara destek veren çalışmalarda bulunmaya devam ediyor. Kartepelilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmetlerini geniş yelpazede gerçekleştiriyor. Kartepe Belediyesi, bu kurumlarda ihtiyaçlarını karşılayan halkın ve kurum çalışanlarının hem dinlenmesi hem de sosyalleşmesine imkan sağlamak kamelya montajlarına devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı marangozhane ekipleri tarafından yapılan kamelyalar gelen talepler doğrultusunda kurumların bahçesine monte ediliyor. Üstü kapalı kamelyalar vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmesinin önüne geçen uygulama kapsamında ekipler Karatepe Mahallesi'nde park alanına, Acısu Mahallesi'nde Aile Sağlık Merkezi bahçesine ve Derbent Mahallesi'nde de Kız Kuran Kursu bahçelerine birer adet kamelya monte etti.

Kartepelilerin taleplerini her zaman göz önünde tutan ve istekleri kısa sürede karşılaması ile bildikleri Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in kamu kurumları yanında sağlık, eğitim ve dini kurumlara yönelik hizmetlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, "Yeni kamelyalar sayesinde dinlenme imkanı bulduk. Bu hizmeti için Başkanımız Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ederiz" dediler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamu Kurumlarına Kamelyalar Kartepe Belediyesi'nden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement