Kaptan Mehmet Topal: Bundan Daha Büyük Bir Onur Yok - Son Dakika
Spor

Kaptan Mehmet Topal: Bundan Daha Büyük Bir Onur Yok

Kaptan Mehmet Topal: Bundan Daha Büyük Bir Onur Yok

Celtic maçında sahaya Fenerbahçe'nin kaptanı olarak çıkan Mehmet Topal tarifi imkansız duygular yaşıyor.

02.10.2015 12:20  Güncelleme: 12:33

Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamanın ayrı bir gurur, kaptan olmanın ise büyük bir onur olduğunu söyleyen başarılı futbolcu maçtan önce büyük bir heyecan yaşadı. Avrupa Ligi maçında Celtic Park'a Fenerbahçe'nin kaptanı olarak çıktı. Kaptanlık pazubandını koluna takarken, sahaya adım atarken, maç boyunca mücadele ederken yaşadığı heyecan, maçtan sonra kafasını yastığa koyduğunda bile devam ediyordu. Nabzı farklı atıyor yaşadığı onurun haklı gururunu yaşıyordu.

"BUNDAN DAHA BÜYÜK BİR ONUR YOK"

Dardanelspor'dan Galatasaray'a transfer olup sonra Avrupa'ya taşınan, Valencia'dan da Fenerbahçe'ye gelen Mehmet Topal, Emre Belözoğlu gibi Galatasaray'dan geçip Fenerbahçe'ye gelip kaptanlık onuruna erişti. Duygularını sorduğumuz Mehmet Topal, "Bundan daha büyük bir onur yok" diye konuştu.

PEREIRA'NIN YARDIMCISI OLDU

Tecrübesiyle bu heyecanını sahaya yansıtmayan Mehmet Topal, saha içinde takımı da iyi idare etti. Mehmet Topal Pereira'nın saha içindeki en büyük yardımcısı oldu. Orta alandaki görevi Meireles ve Ozan ile paylaşırken, Ozan'ın çıkmasının ardından Meireles ile beraber daha fazla sorumluluk aldı. Yenilen gollerin ardından takım arkadaşlarını motive etti, atılan gollerde Fernandao'ya ilk o koştu. Nani ve van Persie gibi yıldızların kaptanlığını yaptı.

Hakeme yapılması gereken itirazlarda seviyeliydi. Takım arkadaşlarını sakinleştirdi. Celtic kaptanı Brown'un maçın başından beri yaptığı kasıtlı sertliklerine ise tepki gösterdi.

"YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN"

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Mehmet Topal şu ifadeleri kullandı: "Açıkçası kazanmak için çıktık sahaya. İyi başladık. Takım halinde 15 dakika pozisyon vermedik. Duran toptan gol yedik. Şanssız ve kötü bir pozisyondan yedik golü. 2-0'dan 2-2'yi yakalamak önemliydi. Galipte gelebilirdik ama olmadı. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Rakiplerimiz de berabere kaldı. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Artık bu maçı geride bırakıp hafta sonu oynayacağımız lig maçına konsantre olmalıyız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kaptan Mehmet Topal: Bundan Daha Büyük Bir Onur Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement