Kar Altında Balık Tutma Keyfi - Son Dakika
Güncel

Kar Altında Balık Tutma Keyfi

Kar Altında Balık Tutma Keyfi

Yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, bazı vatandaşlar ise karın tadını çıkardı.

18.02.2015 15:14

Yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, bazı vatandaşlar ise karın tadını çıkardı. Soğuk havaya aldırmayan bazı vatandaşlar, Galata Köprüsü üzerinde balık tutarak karın keyfini çıkardı.

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. TEM Otoyolu ile E-5 Karayolu'nu kullanan sürücüler, bazı noktalarda görüş mesafesinin 10 metreye kadar düşmesiyle zor anlar yaşandı. Araçlarına kar zinciri takmayan sürücüler yollarda kalırken, yayalar ise yoğun yağış nedeniyle yürümekte zorlandı. Buz tutan kaldırımlarda yürümeye çalışan bazı vatandaşların yere düştüğü görüldü.

Karın keyfini çıkaran bazı vatandaşlar oluşan kartpostallık görüntüleri fotoğraflarken, kimileri de tarihi Galata Köprüsü üzerinde soğuk havaya aldırmadan balık tuttu.

Sabah saatlerinden itibaren köprüye gelerek balık tuttuğunu belirten bir vatandaş, "Kahve kültürümüz olmadığı için köprüye geliyoruz. İş de yok. Soğuk hava balığı etkiliyor. Balık derinlere kaçtı, arıyoruz. Sürekli buradayız" dedi.

Öte yandan yoğun kar yağışı nedeniyle Atatürk Havaalanı'nda uçak seferleri iptal edilirken, Avrupa Ligi maçı için İngiltere'ye gidecek olan Beşiktaş'ın da uçağı yaklaşık 4 saat rötar yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kar Altında Balık Tutma Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement