Kara Kedi Bu Defa Kepenk Arasına Girdi - Son Dakika
Yerel

Kara Kedi Bu Defa Kepenk Arasına Girdi

Kara Kedi Bu Defa Kepenk Arasına Girdi

Aydın’da gece yarısı itfaiye ekipleri ile polis ilginç bir kurtarma çalışmasına imza attı.

29.09.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da gece yarısı itfaiye ekipleri ile polis ilginç bir kurtarma çalışmasına imza attı. Akla hayale gelmeyecek bir şekilde bir baharatçı dükkanının rulo halindeki demir telli kepengine sıkışan bir kedi ekiplerin uzun uğraşları sonucu sağ olarak kurtarıldı. Kedi özgürlüğüne kavuştuktan sonra hızlıca bölgeden uzaklaştı.

Aydın Merkez Efeler ilçesinde Cumartesi günü açık olan ve akşam saatlerinde kapatılan bir baharatçı dükkanının kepenginin arasında Pazar gün akşam saatlerinde acı acı bir kedi sesi yükselmeye başladı. Sesi duyan vatandaşlar akla hayale gelmeyecek bir şekilde kepengin üst kısmında rulo halindeki demirlerin arasında sıkışmış bir kediyi görünce polis ve itfaiye ekiplerine arayıp yardım istediler. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri mevcut durumda kedinin kurtarılmasının imkansız olduğunu görünce bölgeye gelen polis ekipleri yardımı ile iş yeri sahibi bulunup evinden alınarak kilitli olan dükkanın kepengi açtırıldı.

Kepenk arasına nasıl sıkıştığı ve bir türlü anlaşılamayan kedi itfaiye ekiplerinin uzun ve titiz çalışmaları sonucu kurtarıldı. Yaklaşık 30 saat sonra özgürlüğüne kavuşan kedi, özgürlüğüne kavuşup üzerindeki şaşkınlığı attıktan sonra hızla bölgeden uzaklaştı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kara Kedi Bu Defa Kepenk Arasına Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement