Karagöl'de Doğa Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Karagöl'de Doğa Yürüyüşü

Karagöl\'de Doğa Yürüyüşü

Beypazarı'nda bulunan Karagöl'de, protokol üyeleri ve halkın katıldığı doğa yürüyüşü düzenlendi.

18.01.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beypazarı'nda bulunan Karagöl'de, protokol üyeleri ve halkın katıldığı doğa yürüyüşü düzenlendi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaptığı açıklamada, 50 santimetreye yakın karın bulunduğu Karagöl'e daha çok ilgi çekebilmek için doğa yürüyüşü gerçekleştirdiklerini belirterek, ilçenin çevresindeki güzellikleri insanlara duyurmak, anlatabilmek ve paylaşmak istediklerini dile getirdi.

Kaplan, "Bu bölge gerçekten muhteşem bir yer. Bu güzellikleri insanlara gösterip, herkesi buraya davet ederek, doğal güzelliği görmelerini sağlayıp turizmi çeşitlendireceğiz. Belediyemizin ev sahipliğinde Beypazarı'nın tüm yönleriyle öne çıkmasını sağlarken, insanların buraları gezmesine, görmesine de imkan sağlayacağız" ifadesini kullandı.

Kaplan, "Önümüzdeki günlerde Kirazyanı bölgesinde, kızak şenliği yapacağız. Başkentlilerin hatta tüm vatandaşlarımızın bu güzelliği görmesine de vesile olacağız" diye konuştu.

Yürüyüşe, Kaymakam Mustafa Kaya, Kent Konseyi Başkanı Erdal Bozkurt, Beypazarı Belediyesi Kayı Doğa Sporları Kulübü Başkanı Cem Koçyiğit'in yanı sıra çok sayıda bürokrat ve halk katıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karagöl'de Doğa Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement